Στο «Ολντ Τράφορντ» οι υποψήφιοι αγοραστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αβράμ Γκλέιζερ

i

Photo by Rob Newell - CameraSport via Getty Images/Ideal Images

Στο «Ολντ Τράφορντ» οι υποψήφιοι αγοραστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 15:31 - 16.03.2023

Οι πιθανοί νέοι αγοραστές των «κόκκινων διαβόλων» κατέφθασαν στο Μάντσεστερ από το Κατάρ, για μια ξενάγηση στην πιθανή αγορά τους το πρωί της Πέμπτης (16/03).

Ο Σεΐχης Τζασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, μέλος της κυβερνώσας βασιλικής οικογένειας του κράτους του Κόλπου, κατέθεσε μια προσφορά που πιστεύεται ότι είναι κάτω από τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, χρήματα τα οποία είναι λιγότερα από αυτά που απαιτούν οι Γκλέιζερς για να παραχωρήσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρωί της Πέμπτης (16/03), εκπρόσωποι από το Κατάρ εντοπίστηκαν έξω από το «Ολντ Τράφορντ». Οι αξιωματούχοι που εκπροσωπούσαν τη Μέση Ανατολή φέρεται να συνάντησαν μέλη των «κόκκινων διαβόλων», συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου, του οικονομικού και του εμπορικού. Μάλιστα, έκαναν περιοδεία στο «Θέατρο των Ονείρων» και στο προπονητικό γήπεδο του Κάρινγκτον.

Βέβαια, δεν είναι οι μοναδικοί που θα ξεναγηθούν στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και ο δισεκατομμυριούχος σερ Τζιμ Ράντκλιφ, ο οποίος έχει δείξει κι αυτός ενδιαφέρον για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οικογένεια Γκλέιζερς θα έχει αύριο συνάντηση με τους «κόκκινους διαβόλους».