Δεύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη όσον αφορά τα φάουλ η Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

i

© Intime

Δεύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη όσον αφορά τα φάουλ η Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:36 - 04.03.2024

Τη δεύτερη θέση στη λίστα με τα πρωταθλήματα που έχουν τα περισσότερα φάουλ ανά παιχνίδι κατέλαβε η Stoiximan Super League.

Ένα αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε στη φετινή Stoiximan Super League, της οποίας η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, μετά το πέρας της 26ής αγωνιστικής.

Αναλυτικότερα, το CIES διεξήγαγε έρευνα για τα πρωταθλήματα με τις περισσότερες κίτρινες, τις περισσότερες κόκκινες καθώς και τα περισσότερα φάουλ ανά παιχνίδι. Στην τελευταία κατηγορία η Stoiximan Super League βρέθηκε στις ψηλότερες θέσεις, καταλαμβάνοντας συγκεκριμένα τη δεύτερη. Στο πρωτάθλημα της χώρας μας ο μ.ο. ανά ματς ήταν 29,72 φάουλ, με τη Σερβία να είναι εκείνη που κατέλαβε την πρώτη θέση με 29,99.

Όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες, η ελληνική λίγκα ήταν και πάλι ψηλά στην κατάταξη. Συγκεκριμένα αποτέλεσε το δεύτερο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας (σ.σ. το προσπέρασε η Πορτογαλία) και το τέταρτο σε όλες τις κατηγορίες της Ευρώπης. έχοντας μ.ο. 5,29 κάρτες ανά παιχνίδι.

Η βαθμολογία των έξι ομάδων των playoffs στην κανονική διάρκεια – Η ομάδα που κυριάρχησε και οι απίθανες αλλαγές στο φινάλε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:30 - 04.03.2024

Η βαθμολογία των έξι ομάδων των playoffs στην κανονική διάρκεια – Η ομάδα που κυριάρχησε και οι απίθανες αλλαγές στο φινάλε

Οι βαθμοί που συγκέντρωσαν οι έξι ομάδες των playoffs στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League. Στην κορυφή η ΑΕΚ, τέταρτος ο Ολυμπιακός και ισοβαθμία για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Πιο χαμηλά στη σχετική λίστα βρέθηκε η Stoiximan Super League όσον αφορά τις κόκκινες κάρτες. Στο εν λόγω στατιστικό η Ελλάδα είχε μ.ο. 0,24 ανά ματς, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως τον ίδιο ακριβώς μ.ο. είχε η Ligue 1 της Γαλλίας. Για την ιστορία, πάνω της βρέθηκαν κατά σειρά από την κορυφή η πορτογαλική λίγκα, η ουκρανική, η Serie B, η La Liga, η ελβετική λίγκα, η τούρκικη, το κυπριακό πρωτάθλημα, η δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, η δεύτερη κατηγορία της Πολωνία, η Bundesliga.2, το πρωτάθλημα του Ισραήλ και αυτό της Ρωσίας.