Βαθμολογική ανάσα για την Προοδευτική - Ματσάρα με νικήτρια την Ηλιούπολη στη Ριζούπολη

Παναχαϊκή - Προοδευτική

i

©intime

Βαθμολογική ανάσα για την Προοδευτική - Ματσάρα με νικήτρια την Ηλιούπολη στη Ριζούπολη

Sportal newsroom 16:39 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 07.05.2023

Η Προοδευτική επικράτησε της Παναχαϊκής στην Πάτρα με 1-0 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη μάχη της παραμονής. Ματσάρα με έξι γκολ έγινε στη Ριζούπολη με νικήτρια την Ηλιούπολη.

Η Προοδευτική έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Πάτρα, νικώντας την Παναχαϊκή με 1-0 για την 24η αγωνιστική της Super League 2 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της μάχης για την παραμονή. 

Στο 66ο λεπτό ο Δουβιώτης πέτυχε το γκολ για την ομάδα του Κορυδαλλού, τέρμα που όπως φάνηκε έδωσε τη νίκη στην Προοδευτική. Μετά από περίπου ενάμιση μήνα η Προοδευτική πήρε τρεις βαθμούς, καθώς έκτοτε έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Κορυδαλλού βρίσκεται στην εντέκατη θέση με 22 βαθμούς, έναν πίσω από τις θέσεις που βρίσκονται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη η Παναχαϊκή γνώρισε για δεύτερη σερί αγωνιστική την ήττα και είναι έκτη με 36 πόντους. 

Στο άλλο ματς του νότιο ομίλου στη Ριζούπολη έγινε ματσάρα με έξι γκολ, με την Ηλιούπολη να επικρατεί του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-2. 

Ο Μουστακόπουλος μόλις στο 9ο λεπτό έκανε το 1-0 για την «ελαφρά ταξιαρχία« και στο 15΄ο Κουάντρα διπλασίασε τα τέρματα για τον Απόλλωνα. Δύο λεπτά αργότερα ο Βάρκας μείωσε σε 2-1 για την Ηλιούπολη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη έκανε μια εντυπωσιακή ανατροπή. Στο 57' ο Βάρκας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε το παιχνίδι και ο Ρόε Άντο στο 66' έκανε το 3-2. Στο 84' ο Κρέτσι διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Με αυτή τη νίκη η Ηλιούπολη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 37 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων είναι τρίτος με 45.