Βόκολος: «Πάμε στη Νίκαια για να πάρουμε αυτό που πρέπει»

Βόκολος: «Πάμε στη Νίκαια για να πάρουμε αυτό που πρέπει»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:10 - 06.05.2023

Στην σημαντικότητα της αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό στάθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος, μιλώντας μετά την ισοπαλία της Λαμίας με τον Λεβαδειακό.

Η Λαμία «έσωσε» την ήττα από τον Λεβαδειακό στο 90+2' και με αυτόν τον τρόπο έριξε τον αντίπαλο της στη Super League 2. Πλέον, για να μην πάθει το ίδιο, χρειάζεται τουλάχιστον μία ισοπαλία στη Νίκαια, κόντρα στον Ιωνικό.

Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στάθηκε και ο προπονητής των Φθιωτών, Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα ταξιδέψει στην Αθήνα με στόχο τη νίκη.

Με «χρυσό» σκόρερ τον Τόσιτς η Λαμία πάει για τελικό παραμονής στη Νίκαια - Έπεσε ο Λεβαδειακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:01 - 06.05.2023

Με «χρυσό» σκόρερ τον Τόσιτς η Λαμία πάει για τελικό παραμονής στη Νίκαια - Έπεσε ο Λεβαδειακός

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, η Λαμία «έσωσε» τον βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό και πλέον η μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική των playouts

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν πίεση και άγχος αυτά τα παιχνίδια. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Στο ημίχρονο αντί για 1-0 έγινε 0-1 και αυτό μας άγχωσε. Αλλά στο τέλος δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ με μεγάλη προσπάθεια», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για το κρίσιμο ματς με τον Ιωνικό την τελευταία αγωνιστική των play-outs:

«Είναι ένας τελικός ακόμα. Το είχα πει ότι θα παιζόταν ως τελευταία αγωνιστική. Πάμε στη Νίκαια για να πάρουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Τέλος για τον κόσμο της Λαμίας ανέφερε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Δυστυχώς δεν πετύχαμε τη νίκη που ίσως να τελείωνε την υπόθεση σήμερα. Τον ευχαριστούμε για τη στήριξη».