Η ΑΕΛ επιβλήθηκε της ΑΕΚ Β΄ - Διαγόρας και Παναθηναϊκός Β΄ έμειναν «άσφαιροι» στη Ρόδο

ΑΕΛ - ΑΕΚ Β΄

i

© Intime

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε της ΑΕΚ Β΄ - Διαγόρας και Παναθηναϊκός Β΄ έμειναν «άσφαιροι» στη Ρόδο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:52 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 27.04.2024

Η ΑΕΛ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην ΑΕΚ Β΄ και πανηγύρισε τη νίκη (3-0), ενώ ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση στη Ρόδο μεταξύ του Διαγόρα και του Παναθηναϊκού Β΄ (0-0).

Η αυλαία του σημερινού (27/4) προγράμματος της Super League 2 έπεσε, με την ΑΕΛ να επικρατεί της ΑΕΚ Β΄ (3-0) και να επιστρέφει στα τρίποντα, ενώ ο Παναθηναϊκός Β΄ έμεινε «άσφαιρος» στη Ρόδο και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Διαγόρα (0-0).

ΑΕΛ - ΑΕΚ Β΄ 3-0

Μπορεί η πρώτη θέση στον βόρειο όμιλο και η άνοδος στα... σαλόνια της πρώτης κατηγορίας να έχει κριθεί, όμως η ΑΕΛ θέλει να κλείσει τη σεζόν με ένα νικηφόρο σερί. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs, οι Θεσσαλοί υποδέχτηκαν την ΑΕΚ Β΄ και πανηγύρισαν άνετα το τρίποντο (3-0), δίχως να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό χάρη στο γκολ του Παπαγεωργίου, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι «Βυσσινί» είχαν τον έλεγχο καθ΄ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου και στο 34ο λεπτό πήραν ισχυρό προβάδισμα νίκης (2-0) με το αυτογκόλ του Γεμπόα.

Το κερασάκι στην... τούρτα έβαλε ο Πεντρόσο στο 70ο λεπτό (3-0), ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτήν τη νίκη η ΑΕΛ παρέμεινε στη 2η θέση κι έφτασε τους 31 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ Β΄ έμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος με 18 πόντους.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β΄ 0-0

Σε ένα «φτωχό» ποιοτικά ματς για την 7η αγωνιστική των playouts του νότιου ομίλου, Διαγόρας και Παναθηναϊκός Β΄ έμειναν «άσφαιροι» στη Ρόδο (0-0).

Οι δύο ομάδες έψαχναν την επιστροφή στις νίκες, όμως τα βρήκαν... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι και δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το «τριφύλλι» πίεσε ψηλά στο δεύτερο μέρος με σκοπό να πάρει το προβάδισμα, όμως η εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Διαγόρας παρέμεινε στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος με 27 πόντους, στο +7 από τον τέταρτο Παναθηναϊκό Β΄.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS