«Κόλλησαν» Ηρακλής και Βέροια στο ματς των υπηρεσιακών
i

Ηρακλής-Βέροια/©intime

«Κόλλησαν» Ηρακλής και Βέροια στο ματς των υπηρεσιακών

17:54 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 09.12.2022

Ακόμα μία ευκαιρία να ξεκολλήσει από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας έχασε ο Ηρακλής, καθώς αν και προηγήθηκε, έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Βέροια στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μπορεί να προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτηση του τριπόντου, μένοντας στο 1-1 κόντρα στη Βέροια στο «Καυτανζόγλειο» στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ηρακλής παρέμεινε στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, με τη Βέροια να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό που τη διατηρεί ψηλά. Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Γιουμπιτάνα, με τον Βραζιλιάνο να νικιέται αρχικά από τον Παπαδόπουλο, αλλά στην επιστροφή κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ισοφάριση ήρθε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, όταν ο Φασίδης έπιασε την άμυνα του Ηρακλή στον… ύπνο και με ωραίο πλασέ στο τετ-α-τετ δεν είχε πρόβλημα να πετύχει το γκολ που διαμόρφωσε τελικά και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Σημειώνεται πως στην αναμέτρηση συνέβη το αξιοπερίεργο περιστατικό, με τις δύο ομάδες να έχουν στους πάγκους τους υπηρεσιακούς προπονητές, καθώς στον Ηρακλή ήταν ο γενικός αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής και στη Βέροια ο Γιάννης Μαντζιαρίδης.

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (60′ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς (81′ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (60′ Άλεξιτς).

Βέροια: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Στίκας, Μαραγκός, Ιωάννου (79′ Ισαακίδης), Φασίδης (87′ Μουχάλης), Μπούζας (4′ λ.τ Μασούρας), Μπλέτσας, Ορφανίδης (87′ Κατσούκης).