Ισοπαλία ανάμεσα σε Χανιά και Ιωνικό - Νίκη μετά από ένα μήνα για το Αιγάλεω
i

©intime

Ισοπαλία ανάμεσα σε Χανιά και Ιωνικό - Νίκη μετά από ένα μήνα για το Αιγάλεω

Δημήτρης Χούπης 19:00 - 19.12.2023

Τα Χανιά δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη για τρίτο σερί παιχνίδι, αφού ήρθαν ισόπαλα 1-1 με τον Ιωνικό. Λίγο νωρίτερα το Αιγάλεω πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς μετά από ένα μήνα, νικώντας τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 1-0.

Τα Χανιά δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη για ακόμα μία φορά, αφού ήρθαν ισόπαλα 1-1 με τον Ιωνικό στην Κρήτη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 2

Στο 20ο λεπτό ο κρητικός σύλλογος πήρε το προβάδισμα με τον Ζάχαβι, ο οποίος έστειλε την μπάλα καταλάθος στα δίχτυα της ομάδας τους. Ωστόσο δέκα λεπτά μετά ο Ιωνικός βρήκε απάντηση με τον Γκίνι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Με αυτή την ισοπαλία τα Χανιά έμειναν στη δεύτερη θέση με 23 βαθμούς, έναν πίσω από την πρώτη Καλλιθέα

Αιγάλεω - Τηλυκράτης Λευκάδας 1-0

Νωρίτερα το Αιγάλεω πήρε νίκη - ανάσα απέναντι στον Τηλυκράτη με 1-0. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων το έβαλε ο Κρίστιαν Ραμίρεζ στο 46ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά μετά το Αιγάλεω έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του Βάρκας κατέληξε στο δοκάρι και μετά στο χορτάρι. 

Μάλιστα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και το γκολ έπρεπε να είχε μετρήσει. 

Αιγάλεω (Παντέλης): Κατσιμήτρος, Τάμπας, Μπλάκσον (66′ Παυλάκης), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Μπάμπης (88′ Χατζηδίμπας), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (74′ Καμαρά), Σταμένκοβιτς (74′ Ζυγκερίδης), Ραμίρεζ (66′ Νταβιώτης), Βάρκας.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γκέκας): Παρδαλός, Ανδρέου, Γιαννιώτης, Κωστόπουλος (73′ Καταγής), Τόσκα, Ζδράβος, Σπανουδάκης, Ρίζος, Μπελεβώνης, Περιστέρης (73′ Ρίβας), Ντοναλντόνι (84′ Κατσής).