Πήρε τη ματσάρα του «Αλκαζάρ» η ΑΕΛ - Συνεχίζει στο κυνήγι της Κηφισιάς η Καλλιθέα

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β'

i

©intime

Πήρε τη ματσάρα του «Αλκαζάρ» η ΑΕΛ - Συνεχίζει στο κυνήγι της Κηφισιάς η Καλλιθέα

Sportal newsroom 17:11 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 31.03.2023

Η ΑΕΛ σε ένα ματς ροντέο επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' 3-2, νίκη πήρε και η Καλλιθέα με 1-0 επί της Προοδευτικής και συνεχίζει να ασκεί πίεση στην πρώτη Κηφισιά.

Η ΑΕΛ επικράτησε του ΠΑΟΚ Β΄ με 3-2 στο Αλκαζάρ σε έναν αγώνα ροντέο για την 17η αγωνιστική της Super League 2. Έτσι με αυτή τη νίκη η ομάδα της Λάρισας μείωσε από τον Πανσερραϊκό που βρίσκεται στην κορυφή του βόρειου ομίλου, έχοντας όμως και δύο αγώνες λιγότερους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ματσάρα. Η Λάρισα άνοιξε το σκορ στο 2' με τον Μάριο Ογκμπόε. Στο 16' ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ισοφάρισε με πέναλτι και τρία λεπτά αργότερα ο Ογκμπόε έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Βόσνιος επιθετικός του «δικεφάλου» έφερε ξανά το ματς στα ίσα στο 27'.

Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κέρδισε πέναλτι το οποίο το εκτέλεσε ο Γκορντετζιάνι, αλλά ο Σουλούκος το απέκρουσε. Αυτό λοιπόν που δεν έκανε ο Γκορντετζιάνι, το έκανε ο Ογκμπόε στο 89', ο οποίος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τη Λάρισα. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ μείωσε στους έξι βαθμούς από την κορυφή, που βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, ο οποίος όμως έχει δύο αγώνες λιγότερους. Συγκεκριμένα η Λάρισα έχει 34 πόντους, ενώ ο ΠΑΟΚ Β' έχει 26 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση. 

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Καλλιθέα συνεχίζει το αήττητο σερί, κερδίζοντας την Προοδευτική 1-0 στο Ελ Πάσο. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα το έβαλε ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος στο 22'. Αυτός είναι το δέκατο παιχνίδι των «κυανόλευκων» που δεν έχουν δεχτεί ήττα. Παράλληλα δεν έχει ηττηθεί ακόμα στο γήπεδό της, μετρώντας σε οχτώ εντός έδρας παιχνίδια ισάριθμες νίκες. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Γιώργου Σίμου πέρασε ξανά δεύτερη με 36 βαθμούς, όντας τέσσερις πίσω από την Κηφισιά, που αγωνίζεται την Κυριακή (3/4) με το Αιγάλεω εκτός έδρας.