Νοκ άουτ ο Χάμες Ροντρίγκες με Άρη και ΠΑΟΚ, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

Χάμες Ροντρίγκες

i

©Intime

Νοκ άουτ ο Χάμες Ροντρίγκες με Άρη και ΠΑΟΚ, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 14:38 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 31.03.2023

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Άρη και ΠΑΟΚ. Αγώνα δρόμου για Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή (02/04, 21:00) τον Άρη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των Play Offs. Για το εν λόγω παιχνίδι, ο Μίτσελ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χάμες Ροντρίγκες, καθώς ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κολομβίας με ενοχλήσεις στο πόδι (οπίσθιους μηριαίους) και το πρόβλημα αυτό θα τον κρατήσει εκτός τόσο για τον αγώνα με τους «κίτρινους» όσο και με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη (05/04, 21:00).

Ετσι, ο Χάμες Ροντρίγκες θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 9 Απριλίου. Εως τώρα, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια (1.380'), με απολογισμό πετύχει πέντε γκολ και έξι ασίστ.

Από την άλλη, ο Μίτσελ μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Εμβιλά και Μπιέλ, οι οποίοι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον Άρη. Ξεκάθαρη εικόνα πάντως για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό αναμένεται να υπάρξει το Σάββατο (01/03).