Στη φιέστα της Νάπολι θα βρεθούν οι Ελ Καντουρί και Σβαμπ

Ελ Καντουρί και Σβαμπ

i

©intime

Στη φιέστα της Νάπολι θα βρεθούν οι Ελ Καντουρί και Σβαμπ

Sportal newsroom 15:40 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 31.03.2023

Όπως ανέφερε ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα βρεθεί στην Ιταλία μαζι με τον Στέφαν Σβαμπ για τη φιέστα του πρωταθλήματος της Νάπολι.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έδωσε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «Roma» με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Νάπολι, η οποία είναι λίγους βαθμούς μακριά από το να το εξασφαλίσει και μαθηματικά.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ αποτέλεσε παίκτης των «παρτενοπέι» από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, όταν αποκτήθηκε από τον «δικέφαλο» έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής λοιπόν δήλωσε ότι θα δώσει το παρόν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Νάπολι μαζί με τον Στέφαν Σβαμπ, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Σαμπντόρια. Ο λόγος του ταξιδιού του προφανώς και είναι για να βιώσει την ατμόσφαιρα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αυτός και ο Σβαμπ βλέπουν πολύ ιταλικό ποδόσφαιρο, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον προπονητή της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Κριστιάνο Τσουντόλι

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Luca Cerchione, για το αν θα είναι στη γιορτή του Scudetto, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σημείωσε:

«Το οργανώνω ήδη μαζί με έναν Αυστριακό συμπαίκτη μου, τον Σβαμπ (σ.σ. παντρεμένος με Ιταλίδα). Μαζί παρακολουθούμε πολύ το ιταλικό ποδόσφαιρο. Θα είμαι εκεί για τον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά ελπίζω να είμαι εκεί και στον αγώνα που θα εξασφαλίζει μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Σήμερα η Νάπολι είναι ανάμεσα στις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, ήταν κάτι αναμενόμενο. Εδώ και χρόνια άξιζε ένα πρωτάθλημα. Φέτος θα έρθει ο τίτλος και είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα αλλά μπορεί να υπάρξει χαρά και στο Champions League».

Για την ευχάριστη έκπληξη του Καντουρί στο γεγονός ότι η Νάπολι όντας νέα ομάδα κατάφερε να βρεθεί εκεί που είναι τώρα:

«Σκέφτηκα ότι αφού τους επέλεξε η Νάπολι, θα έφτιαχνε μία καλή ομάδα, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο. Κανείς δεν το περίμενε. Τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτά τα παιδιά που τα κατάφεραν, αλλά και στον Σπαλέτι για την άμεση ενσωμάτωσή τους καθώς και στον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάνο Τζούντολι, που τους επέλεξε. Όλα αυτά τα στοιχεία οδήγησαν τη Νάπολι στο να κάνει μία εξαιρετική σεζόν».

Για το γεγονός ότι όλοι αναφέρονται στον Κβαρατσχέλια: 

«Έχει μια ασυνήθιστη αποφασιστικότητα. Τεχνικά, λοιπόν, είναι πάνω από το μέσο όρο. Στο one-on-one και στο σουτ είναι ασυναγώνιστος, έχει σχεδόν τα πάντα από έναν σύγχρονο παίκτη και όντας πολύ νέος, μπορεί να εξελιχθεί. Ελπίζω για τους Ναπολιτάνους να μείνει πολύ, θα κάνει απίστευτα πράγματα».