Μαζί Ολυμπιακός Β και Παναθηναϊκός Β, στον Βορρά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ο Λεβαδειακός - Οι όμιλοι της Super League 2 και η απόφαση που προκάλεσε αίσθηση
i

© Intime

Μαζί Ολυμπιακός Β και Παναθηναϊκός Β, στον Βορρά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ο Λεβαδειακός - Οι όμιλοι της Super League 2 και η απόφαση που προκάλεσε αίσθηση

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:05 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 11.09.2023

Γνωστοί έγιναν οι όμιλοι για τη σεζόν 2023 - 24 στη Super League 2, με τις ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Super League (Λεβαδειακός - Ιωνικός) να μοιράζονται σε βορρά και νότο.

Γνωστοί έγιναν οι όμιλοι της Super League 2, για τη σεζόν 2023-24, με τους συλλόγους που υποβιβάστηκαν από την πρώτοι κατηγορία να μοιράζονται στα δύο γκρουπ. Πιο αναλυτικά, ο Λεβαδειακός έκανε αίτημα να βρεθεί στον Βόρειο Όμιλο, κάτι που έγινε δεκτό από πλευράς λίγκας. Από την άλλη, ο Ιωνικός, ο οποίος υποβιβάστηκε μετά το αξέχαστο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, θα βρεθεί στον Νότιο Όμιλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί δίχως τον ΟΦΙ Ιεράπετρας, ενώ αστερίσκος παραμένει η περίπτωση του Αλμωπού Αριδαίας για τον οποίο πιθανολογείται πως δεν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό. Η ομάδα, μάλιστα, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην κλήρωση, Τέλος, Ολυμπιακός Β' και Παναθηναϊκός Β' θα βρίσκονται στον Νότιο Όμιλο, ενώ ΑΕΚ Β' και ΠΑΟΚ Β' στον Βόρειο.

Η πρώτη αναμέτρηση του πρωταθλήματος αναμένεται να διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Βόρειος Όμιλος

ΑΕΛ
Ηρακλής
ΠΑΟΚ Β'
ΑΕΚ Β'
Μακεδονικός
Λεβαδειακός
Αιολικός
Κοζάνη
Νίκη Βόλου
Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Πόντου
Καμπανιακός
Αλμωπός Αριδαίας*

Νότιος Όμιλος

Παναθηναϊκός Β'
Ολυμπιακός Β'
Γιούχτας
Τηλυκράτης
Ηλιούπολη
Αιγάλεω
Χανιά
Διαγόρας
Ιωνικός
Παναχαϊκή
Athens Kallithea
Καλαμάτα

Όταν Ιωαννίδης και Νίκας υπέγραφαν την ίδια μέρα επαγγελματικό συμβόλαιο στον Λεβαδειακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:07 - 11.09.2023

Όταν Ιωαννίδης και Νίκας υπέγραφαν την ίδια μέρα επαγγελματικό συμβόλαιο στον Λεβαδειακό

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Νίκας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο την ίδια μέρα με τον Φώτη Ιωαννίδη, στον Λεβαδειακό.

Βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων

Ακόμα πάρθηκε η απόφαση να βιντεοσκοπούνται όλοι οι αγώνες της, μια κίνηση που αποσκοπεί στην αύξηση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα όλα τα παιχνίδια θα ανεβαίνουν σε μια κοινή πλατφόρμα. Υπέρ της απόφασης αυτής τάχθηκαν ΕΠΟ, Super League 2 και ΕΠΑΘΛΑ, με την κεντρική διαχείριση να ανήκει στην διοργανώτρια αρχή.