Όταν Ιωαννίδης και Νίκας υπέγραφαν την ίδια μέρα επαγγελματικό συμβόλαιο στον Λεβαδειακό

Φώτης Ιωαννίδης - Γιώργος Νίκας

Όταν Ιωαννίδης και Νίκας υπέγραφαν την ίδια μέρα επαγγελματικό συμβόλαιο στον Λεβαδειακό

Sportal newsroom 14:07 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 11.09.2023

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Νίκας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο την ίδια μέρα με τον Φώτη Ιωαννίδη, στον Λεβαδειακό.

Στις 24 Αυγούστου του 2017, Φώτης Ιωαννίδης και Γιώργος Νίκας υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο, σε ηλικία 17 και 18 ετών αντίστοιχα, με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός για τους δύο ποδοσφαιριστές το 2017

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Ιωαννίδης είναι 17 ετών (10-1-2000)».

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση για δεύτερη φορά για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά να ανακοινώσει ότι και ο Γιώργος Νίκας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Νίκας είναι 18 ετών (17-9-1999).

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα επιβραβεύει το ήθος, την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και το ταλέντο κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή και δείχνει ότι η Π.Α.Ε. πάντα ρίχνει το βάρος στις υποδομές και χρειάζεται τα ταλέντα που στο μέλλον θα επανδρώσουν την μεγάλη ομάδα».

Πλέον, οι δύο ποδοσφαιριστές θα ξανασμίξουν, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.