Με «λευκή» ισοπαλία έκλεισε τη χρονιά η Κηφισιά - «Διπλό» της Καλλιθέας επί του ΠΑΟ Ρουφ

Απόλλων Σμύρνης - Κηφισιά

i

©intime

Με «λευκή» ισοπαλία έκλεισε τη χρονιά η Κηφισιά - «Διπλό» της Καλλιθέας επί του ΠΑΟ Ρουφ

Δημήτρης Χούπης 18:56 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 18.06.2023

Ο Απόλλων Σμύρνης έφερε ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Κηφισιά στη Ριζούπολη, με νίκη έκλεισε τη χρονιά η Καλλιθέα επί του ΠΑΟ Ρουφ.

Με ισοπαλία έκλεισε τη χρονιά η πρωταθλήτρια του νοτίου ομίλου Κηφισιά, η οποία έφερε 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. 

Οι δύο ομάδες έπαιζαν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο κάτι που φάνηκε και στην εικόνα του αγώνα. Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις, καθώς η πρώτη ήταν στο 46'! Όταν ο Ερέρα έκανε ένα μακρινό σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα της Κηφισιάς. Η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 85' πάλι με μακρινό σουτ, με τον Καλλέργη να σουτάρει από απόσταση με την μπάλα να πηγαίνει και πάλι εκτός εστίας. 

Η ομάδα των βορείων προαστίων λοιπόν τερμάτισε πρώτη στη βαθμολογία με 66 βαθμούς, έχοντας την καλύτερη συγκομιδή πόντων και από τους δύο ομίλους. Από την άλλη η «ελαφρά ταξιαρχία» ολοκλήρωσε τη χρονιά στην τρίτη θέση με 56 πόντους. 

Η Καλλιθέα ολοκλήρωσε τη χρονιά με νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ τον οποίο κέρδισε 2-1 στο γήπεδο του Ταύρου. Ο Γιάννης Λουκίνας άνοιξε το σκορ για τους «κυανόλευκους» στο 58', αλλά ο Γαϊτάνης στο 84' ισοφάρισε για τον ΠΑΟ Ρουφ. Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Λουκίνας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-1, σκορ που ήταν και το τελικό. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ομάδα των νοτίων προαστίων με 65 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟ Ρουφ υποβιβάστηκε, ολοκληρώνοντας στη 14η θέση με δώδεκα βαθμούς.