Με playoffs και playouts η Super League 2 τη νέα σεζόν
i

©intime

Με playoffs και playouts η Super League 2 τη νέα σεζόν

Sportal newsroom 17:36 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 01.08.2023

Με νέα μορφή θα διεξαχθεί η Super League 2 τη νέα σεζόν, καθώς θα υπάρχουν playoffs και playouts.

Με νέα μορφή θα διεξαχθεί η Super League 2 τη νέα σεζόν, αφού πάρθηκε απόφαση να υπάρχουν playoffs και playouts. Από εκεί θα προκύπτουν οι ομάδες που θα ανεβαίνουν κατηγορία, αλλά και αυτές που θα υποβιβάζονται. 

Αυτή η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία στο σημερινό (1/8) Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, ενώ στο άμεσο μέλλον, μπορεί και σήμερα, θα αποσαφηνιστεί το ακριβές πλαίσιο. Ακόμα, ανεξαρτήτως πως θα είναι, ενδέχεται να διαιρούνται δια δύο οι βαθμοί της κανονικής διάρκειας. 

Την ίδια ώρα η Super League 2 θα στείλει επιστολή στην ΕΠΟ προκειμένου να υπάρχει ίση μεταχείριση με την κατηγορία της Super League. Η ίση μεταχείριση αφορά την απόδοση ποσοστού από το αναπτυξιακό πρόγραμμα Solidarity της UEFA

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SL2 όπου έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Ψηφίστηκε επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 η Nike Flight DN 3595-100.

Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 ενώ συζητήθηκε το πλάνο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος των τμημάτων υποδομών.

Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ ως προς την ισότιμη μεταχείριση της κατηγορίας με την Super League, σε ό,τι αφορά στην απόδοση εσόδων από το αναπτυξιακό πρόγραμμα Solidarity της UEFA.