Ολοταχώς για άνοδο η Καλλιθέα, στο κατόπι της με «πεντάρα» τα Χανιά

Ολοταχώς για άνοδο η Καλλιθέα, στο κατόπι της με «πεντάρα» τα Χανιά

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:46 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 31.03.2024

Η Καλλιθέα πήρε μία σημαντική ισοπαλία στο «Ελ Πάσο», μένοντας στο 1-1 εναντίον του Ιωνικού. Ένα αποτέλεσμα που τη φέρνει στο +6 από τον αντίπαλό της και κατ' επέκταση πιο κοντά στην άνοδο. Η μόνη δυσκολία που μένει πλέον είναι τα Χανιά, τα οποία πέτυχαν «πεντάρα» στην έδρα της Καλαμάτας

Μία ισοπαλία σαν νίκη πήρε η Καλλιθέα κόντρα στον Ιωνικό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 μετά τον αγώνα στο «Ελ Πάσο». Σαν νίκη διότι πλέον ο σύλλογος των Νοτίων Προαστίων βρίσκεται στο +6 από τον σημερινό (31/3) του αντίπαλο, φλερτάροντας έντονα με την άνοδο στη Stoiximan Super League.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους Νικαιώτες στο 30ο λεπτό. Ο ίδιος βρέθηκε στα 11 μέτρα και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Με το «καλημέρα» του Β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47', οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Λουκίνας ήταν εκείνος που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από προσπάθεια του Ντεμέτριους στην περιοχή. Ακολούθησε ένα ματς με αρκετό ρυθμό, εντούτοις άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε και οι δύο σύλλογοι πήραν από έναν βαθμό.

Έκαναν... πάρτι στην Καλαμάτα τα Χανιά με «πεντάρα» και συνεχίζουν στο κυνήγι της ανόδου

Από τη μία «πεντάρα» στην άλλη είναι τα Χανιά. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν το θύμα (0-5 από τον Ιωνικό), αλλά ο θύτης, αφού επικράτησαν με 5-1 της Καλαμάτας για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League 2 και παραμένουν σε τροχιά ανόδου στη Stoiximan Superleague.

Η ομάδα της Κρήτης ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο και αποτελεσματική, αφού μέσα σε έξι λεπτά (2', 8') έκαναν το 2-0 με τον Μάναλη. Ενώ ο Νιλί στο 37ο λεπτό έκανε τρία τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη όμως δεν έμεινε εκεί, αφού στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε ακόμα δύο τέρματα. Στο 71ο λεπτό ο Μούλερ έκανε το 4-0 και στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Στο 75' η Καλαμάτα έχασε πέναλτι με τον Μπαράλες. Αυτή η ήττα ήταν η πιο βαριά εντός έδρας για την Καλαμάτα για αγώνα πρωταθλήματος.