Απίθανη ανατροπή για τον Ιωνικό κόντρα στην Καλαμάτα - Βαριά ήττα για την ΑΕΚ Β' από τη Νίκη Βόλου

Απίθανη ανατροπή για τον Ιωνικό κόντρα στην Καλαμάτα - Βαριά ήττα για την ΑΕΚ Β' από τη Νίκη Βόλου

Ιάσονας Τσίλης 17:01 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 05.11.2023

Έξι παιχνίδια είχε το σημερινό (05/11) μενού της Super League 2. Ο Ιωνικός, με εντυπωσιακή ανατροπή απ' το 2-0 επικράτησε 3-2 της Καλαμάτας, ενώ αγωνιζόταν και με 10 παίκτες για πάνω από 20 λεπτά. Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό Β' με 1-0 κόντρα στο Αιγάλεω, ήττα με κάτω τα χέρια για την ΑΕΚ απ' τη Νίκη Βόλου με 3-0.

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ιωνικός απέναντι στην Καλαμάτα με 3-2. Η ομάδα της Νίκαιας βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 25', όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Η πρωτοπόρος Καλαμάτα πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 24, με γκολ των Ακόστα και Τάτου.

Ο Ιωνικός αντέδρασε άμεσα και στο 35' είχε δοκάρι με τον Ντε Βινσέντι και τρία λεπτά αργότερα μείωσε το σκορ με τον Ντάουντα. Η αντεπίθεση των Νικαιωτών συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ισοφάρισαν στο 50', με τον Ντάουντα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 71' με τον Κανσόλα να αποβάλλεται. Παρόλα αυτά όχι μόνο κατάφεραν να μην απειληθούν απ' την Καλαμάτα, αλλά με... buzzer beater του Σαλαζάρ στο 92 πήραν μια τεράστια νίκη που τους φέρνει έστω και προσωρινά στο -2 απ' την κορυφή του νότιου ομίλου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω με γκολ του Τουρκοχωρίτη στο 11', ενώ η ΑΕΚ Β' υπέστη βαριά ήττα με 3-0 εντός έδρας απ΄ τη Νίκη Βόλου.

Σοκ στην Κοζάνη: Κατέρρευσε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας - Υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
SUPER LEAGUE 2

15:42 - 05.11.2023

Σοκ στην Κοζάνη: Κατέρρευσε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας - Υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στη προθέρμανση του παιχνιδιού Κοζάνη-Λαρίσα, με τον προπονητή τερματοφυλάκων των βυσσινί, Παναγιώτη Νάση να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Καμπανιακός νίκησε τον Απόλλων Πόντου με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε ο Τηλυκράτης του Διαγόρα,  στο παιχνίδι που ξεκίνησε νωρίτερα απ' όλα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (7ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!