Εμφατικές νίκες για Ολυμπιακό Β' και Χανιά
i

©intime

Εμφατικές νίκες για Ολυμπιακό Β' και Χανιά

Ιάσονας Τσίλης 17:57 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 28.10.2023

Ο Ολυμπιακός Β' και τα Χανιά, πέτυχαν τεσσάρες απέναντι σε Τηλυκράτη και Παναχαϊκή, με τους «ερυθρόλευκους» να πετυχαίνουν τη δεύτερη φετινή τους νίκη και τους Κρητικούς να πιάνουν κορυφή.

Ο Ολυμπιακός Β' ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Τηλυκράτη και επικράτησε με 4-1.

Ολυμπιακός Β' - Τηλυκράτης Λευκάδας 4-1

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ πριν καν τη συμπλήρωση ενός λεπτού, με γκολ του Μαρίνου. Στο 17', ο Ανδρούτσος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για το 2-0.

Επτά λεπτά αργότερο, ο Βλαχομήτρος με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-0 για τους Πειραιώτες, οι οποίοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 40' με τον Ανδρέου και προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 83' με τον Μπα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Χανιά - Παναχαϊκή 4-1

Τα Χανιά πήραν σημαντική νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή, με την οποία «έπιασαν» στην κορυφή την Καλαμάτα.

Οι Κρητικοί, είχαν ένα εκρηκτικό εξάλεπτο, μεταξύ 17' και 23' στο οποίο πέτυχαν τρία γκολ.

Αρχικά, ο Μάναλης άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πέντε λεπτά αργότερα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με κεφαλιά του Μαζουλουξή.

Δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό και οι Χανιώτες πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τρομερό σουτ του Μανουσάκη. Οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν σε 3-1 λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Χριστόπουλο.

Το τελικό 4-1, διαμόρφωσε ο Μάναλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Οι Κρητικοί συγκατοικούν με την Καλαμάτα στην κορυφή του νοτίου ομίλου με 12 βαθμούς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ