Πέρασε από την Κρήτη η Κηφισιά - «Διπλό» στις καθυστερήσεις για τον Πανσερραϊκό

Μακεδονικός - Πανσερραϊκός

i

©intime

Πέρασε από την Κρήτη η Κηφισιά - «Διπλό» στις καθυστερήσεις για τον Πανσερραϊκό

Sportal newsroom 17:06 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 24.04.2023

Η Κηφισιά πέρασε από την έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας, νικώντας με 1-0, νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μακεδονικό πήρε η Κηφισιά.

Η Κηφισιά έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Κρήτη, κερδίζοντας τον ΟΦ Ιεράπετρας 1-0 για την 21η αγωνιστική της Super League 2

Το μοναδικό γκολ του αγώνα το έβαλε ο Μαντί Ταλάλ μόλις στο τρίτο λεπτό. Η ομάδα των βορείων προαστίων επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες, με την Καλλιθέα εκτός έδρας και με την Προοδευτική εντός. Με αυτούς τρεις βαθμούς παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 51 πόντους και αύξησε τη διαφορά από την Καλλιθέα στους πέντε βαθμούς. Αντίθετα η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται στην έκτη θέση με 32 βαθμούς. 

Ο πρωτοπόρος του βορείου ομίλου Πανσερραϊκός με buzzer beater πέρασε από την έδρα του Μακεδονικού, κερδίζοντας 1-0. Ο Χασάνογλου στο 90+4' με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Σερρών, αλλά και τους τρεις βαθμούς. Με αυτή τη νίκη ο Πανσερραϊκός παραμένει στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 49 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ στους εννέα. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στην έβδομη θέση με 25 πόντους. 

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε το παιχνίδι της Ηλιούπολης με τα Χανιά. Στην έβδομη θέση με 31 βαθμούς είναι η Ηλιούπολη, μία θέση κάτω με τριάντα πόντους βρίσκεται η ομάδα της Κρήτης.