«Λίγο έμεινε για τη φιέστα»: Το σχόλιο του Πάνου Κιάμου σε ανάρτηση του Πέτρου Μάνταλου

Πάνος Κιάμος

i

©intime

«Λίγο έμεινε για τη φιέστα»: Το σχόλιο του Πάνου Κιάμου σε ανάρτηση του Πέτρου Μάνταλου

Sportal newsroom 16:49 - 24.04.2023

Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος πανηγύρισε το «διπλό» της ΑΕΚ στην έδρα του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας σε μία ανάρτηση του Πέτρου Μάνταλου στο Instagram.

Η ΑΕΚ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κερδίζοντας 3-1 τον Ολυμπιακό και παραμένει μαζί με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Stoiximan Super League

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς άνοιξε το σκορ για την Ένωση, αλλά ο Σεντρίκ Μπακαμπού ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους». Η συνέχεια άνηκε στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία βρήκε άλλα δύο γκολ. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία και με το όμορφο γκολ του Πέτρου Μάνταλου.

Μετά το παιχνίδι ο Έλληνας διεθνής έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, έχοντας μια φωτογραφία από τη στιγμή του γκολ που πέτυχε. Κάτω από τη φωτογραφία όπως είναι λογικό πολλοί φίλοι της ΑΕΚ σχολίασαν και ένας από αυτούς ήταν και ο Πάνος Κιάμος. Ο γνωστός τραγουδιστής συγκεκριμένα έγραψε: «Λίγο έμεινε για τη φιέστα αγόρι μου». 

Ο Πάνος Κιάμος είναι γνωστός φίλος της Ένωσης, έχοντας βρεθεί πολλές φορές στο γήπεδο τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και στην «OPAP Arena».