Πέρασε και από τον Βόλο ο Λεβαδειακός - Κοντά στον υποβιβασμό ο Ολυμπιακός Β' μετά την ήττα από την Παναχαϊκή
i

©intime

Πέρασε και από τον Βόλο ο Λεβαδειακός - Κοντά στον υποβιβασμό ο Ολυμπιακός Β' μετά την ήττα από την Παναχαϊκή

Sportal newsroom 18:30 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 13.05.2024

Ο Λεβαδειακός, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο, πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Νίκη Βόλου, ενώ από την άλλη η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Β', ο οποίος είναι πολύ κοντά στον υποβιβασμό.

Ο Λεβαδειακός, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδό του στη Stoiximan Superleague, πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο επικρατώντας με 1-0 της Νίκης.

Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα της Βοιωτίας το έβαλε ο Τσάπρας στο 55ο λεπτό, ενώ ο Κουϊρουκίδης στο 62' είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, αλλά ο Γκαραβέλης έπιασε το πέναλτι του.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας (83' Μπαχανάκ), Κυριακίδης, Πέττας, Κάσσος, Λίταινας, Κρητικός (83' Μπάλλας), Μακατσάρια (60′ Πολίτης).

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (82' Μεχία), Βήχος, Τσελεπίδης, Τσάπρας, Μπελμόντε (57′ Κωστή), Σωτηράκος, Νταγκό (74' Πολέτο), Ρομό (57′ Κουϊρουκίδης), Συμελίδης (82' Νίκας), Λιάγκας.

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Β'

Όσον αφορά το γκρουπ υποβιβασμού στον νότιο όμιλο η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Β' και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της. Ο Αλίμπε στο 4΄ δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0 από το σημείο του πέναλτι για την ομάδα της Πάτρας, αλλά ο Μπάρε τρία λεπτά μετά σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην Παναχαϊκή.

Με αυτή τη νίκη οι Πατρινοί βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά, ενώ από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην τελευταία θέση και βρίσκονται «μια ανάσα» από τον υποβιβασμό.

Αιγάλεω - Γιούχτας

Σημαντική νίκη για την παραμονή του πήρε και το Αιγάλεω, το οποίο επικράτησε με 1-0 του Γιούχτα. Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα των δυτικών προαστίων το έβαλε ο Μπάμπης στο 26'. Στην 7η θέση με 25 βαθμούς είναι το Αιγάλεω, ενώ η ομάδα από την Κρήτη βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.