Σπουδαίο διπλό της Καλλιθέας στο «Σεραφίδειο» δια ποδός Λουκίνα - Της έκανε το... δώρο η Κηφισιά

ΑΕΚ Β΄ - Καλλιθέα

i

© Intime

Σπουδαίο διπλό της Καλλιθέας στο «Σεραφίδειο» δια ποδός Λουκίνα - Της έκανε το... δώρο η Κηφισιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:35 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 19.04.2023

Η Καλλιθέα «απέδρασε» από το «Σεραφίδειο» έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουκίνα και πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Β΄ (1-3), η οποία την κρατάει ζωντανή στη μάχη της κορυφής. Από την άλλη, η Κηφισιά γκέλαρε στην έδρα της καθώς έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Προοδευτική.

Η Καλλιθέα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ Β΄ στο «Σεραφίδειο» για την 20η αγωνιστική της Super League 2, καθώς με δύο γκολ του Λουκίνα κι ένα του Καινούργιου στα τελευταία λεπτά, επικράτησε με 1-3. Για την Ένωση, ο Ραντόνια μείωσε στο 70ο λεπτό σε 1-2, όμως δεν ήταν αρκετό. Από την άλλη, η πρωτοπόρος του Νότιου Ομίλου Κηφισιά, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της κόντρα στην Προοδευτική και μείωσε τη διαφορά από τους διώκτες της.

ΑΕΚ Β΄ - Καλλιθέα 1-3

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου μπήκε δυναμικά από το ξεκίνημα κι έγινε το αφεντικό του αγώνα. Μόλις στο 15ο λεπτό, ο Λουκίνας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με εκτέλεση μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια, η Ένωση πήρε την κατοχή και προσπάθησε να πιέσει ψηλά με σκοπό να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Με τη συμπλήρωση 33 λεπτών, η Καλλιθέα πήρε ισχυρό προβάδισμα και πάλι με τον Λουκίνα. Έπειτα από μία εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο υψηλόσωμος φορ έμεινε αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοχάρη για το 0-2. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, το σκηνικό του ματς άλλαξε, με την ΑΕΚ Β΄ να έχει την υπεροχή.

Στο 70ο λεπτό, η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς, καθώς ο Ραντόνια νίκησε τους πάντες στον αέρα και μείωσε σε 1-2. Η σωστή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων δεν έδωσε πολλά περιθώρια στους «κιτρινόμαυρους» για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ στο 90ο λεπτό έγινε το 1-3 με τον Καινούργιο.

Ο Ματίγια συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Έλληνα αμυντικό, με τον τελευταίο να εκτελεί υποδειγματικά και να «κλειδώνει» τη νίκη.

Κηφισιά - Προοδευτική 1-1

Η πρωτοπόρος Κηφισιά δεν κατάφερε να γευτεί το τρίποντο της νίκης για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, καθώς μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο «Ελ Πάσο» (3-3), έμεινε στο 1-1 με την Προοδευτική στην έδρα της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη. Στο 20ο λεπτό, ο Κουΐρουκίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως ένα λεπτό αργότερα, η ομάδα του Χαραλαμπίδη απάντησε αμέσως με τον Τσακίρη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ,

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής σε Βόρειο και Νότιο όμιλο: