Χάρτης με όλες τις ελληνικές ομάδες πωλείται στο Ebay

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Ελλάδας

i

© Ebay

Χάρτης με όλες τις ελληνικές ομάδες πωλείται στο Ebay

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:54 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 17.04.2023

Ένα ιδανικό σουβενίρ για τους ποδοσφαιρόφιλους της Ελλάδας πωλείται στο Ebay και μάλιστα σε μία αρκετά προνομιακή τιμή.

Κάθε λάτρης του ποδοσφαίρου που σέβεται τον εαυτό του, έχει γεμίσει το δωμάτιο του με αφίσες ποδοσφαιριστών, ομάδων ή τέλος πάντων με κάποιο σουβενίρ το οποίο συνδέεται με τον «βασιλιά των σπορ». Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα, το οποίο οι φίλοι του αθλήματος και ειδικά στην Ελλάδα θα το λατρέψουν.

H Αλ Αχλί έφαγε ποινή κεκλεισμένων επειδή οι οπαδοί της έβρισαν τον Σικαμπάλα... χωρίς να είναι παρών
REST OF THE WORLD

20:46 - 16.04.2023

H Αλ Αχλί έφαγε ποινή κεκλεισμένων επειδή οι οπαδοί της έβρισαν τον Σικαμπάλα... χωρίς να είναι παρών

«Βαριά καμπάνα» χρεώθηκε η Αλ Αχλί, με την ομάδα της Αιγύπτου να τιμωρείται με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων προς το πρόσωπο του πρώην παίκτη των ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Σμύρνης, Μαχμούντ Σικαμπάλα.

Τι είναι αυτό σας ακούμε και ρωτάτε, λοιπόν; Πρόκειται για έναν χάρτη με επίκεντρο τη «στρογγυλή θεά», ο οποίος απεικονίζει κάθε σύλλογο της χώρας μας - μέχρι και ομάδες των τοπικών - σε κάθε μήκος και πλάτος της. Η πώληση του γίνεται μέσω Ebay και το συγκεκριμένο προϊόν κατασκευάζεται από τον Ρικάρντο Ντ' Ανέσε, ο οποίος έχει μία μικρή... εμμονή με το ποδόσφαιρο. 

Μάλιστα, η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα με αυτό το «προνόμιο» αφού ο Ρικάρντο καταπιάνεται με σχεδόν κάθε έθνος του πλανήτη, κάτι το οποίο επηρεάζει και την τιμή. Για παράδειγμα, η χώρα μας, η οποία είναι μικρότερη σε μέγεθος από άλλες, καλύπτει μικρότερο εμβαδόν σε ένα χαρτί και ως εκ τούτου η τιμή της αφίσας κυμαίνεται στα 16 ευρώ. Αντιθέτως, η Αγγλία, όπου και μεγαλύτερη είναι και περισσότερους συλλόγους έχει, κοστίζει στον εκάστοτε αγοραστή το ποσό των 21 ευρώ. 

Tags: