Super League 2: Συνεχίζεται η αναβολή του πρωταθλήματος

Δ.Σ Super League 2

i

©Intime

Super League 2: Συνεχίζεται η αναβολή του πρωταθλήματος

Sportal newsroom 16:41 - 22.02.2023

Μετά από ένα τρίωρο διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη της Super League 2 πήραν την απόφαση να συνεχίσουν την αναβολή του πρωταθλήματος.

Η αναβολή της Super League 2 συνεχίζεται, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Σήμερα (22/2) τα μέλη της διοργανώτριας αρχής προέβησαν σε διοικητικό συμβούλιο, το οποίο κράτησε πάνω από τρεις ώρες, για να αποφασίσουν για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκειά του υπήρξε θέμα ακόμα και αλλαγή πρέδρου, αλλά το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί «δεδομένο» την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι, πως το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει ακόμα. 

Υπενθυμίζεται, ότι oι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να μειώσει τα έσοδα από το στοίχημα, προχώρησαν σε αναβολή επ' αόριστον του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα είχε ξεκινήσει «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη και της Super league 2.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της πρώτης κατηγορίας είχε δηλώσει, ότι δεν πρόκεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Super league 2, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για συκοφαντικές απόψεις.