Υποβιβάστηκαν Ολυμπιακός Β' και Αιολικός στη Γ' Εθνική
i

©intime

Υποβιβάστηκαν Ολυμπιακός Β' και Αιολικός στη Γ' Εθνική

Sportal newsroom 18:26 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:43 - 13.05.2024

Ολυμπιακός Β' και Αιολικός υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στη Γ' Εθνική, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1, ενώ η ομάδα της Μυτιλήνης ηττήθηκε από τον Καμπανιακό με 1-2.

Ο Ολυμπιακός Β' ήρθε ισόπαλος 1-1 με το Αιγάλεω και έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κάτι που σημαίνει ότι υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική.

Ο Σταμένκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 25' για την ομάδα των δυτικών προαστίων, ενώ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βλαχομήτρος ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους».

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι (69′ Τάμπας), Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (64′ Κολλάς), Δημητριάδης (46′ Γαρουφαλιάς), Σταμένκοβιτς (46′ Βάρκας), Νταβιώτης, Μπουλάρι (64′ Ραμίρεζ).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Λαϊτνερ, Ρέτσος, Σγουρός (46′ Βλαχομήτρος), Παπακανέλλος, Μαρίνος (64′ Ι. Ιμπαγάσα), Κατσουλίδης, Σαπουντζής (86′ Μαυρουδής), Χ. Κωστούλας, Κ. Κωστούλας, Μουζακίτης.

Γιούχτας - Παναθηναϊκός Β'

Την ίδια ώρα σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός Β', ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τον Γιούχτα. Ο Κορνιλάκης άνοιξε το σκορ στο 4' για την ομάδα της Κρήτης, ενώ πριν το ημίχρονο ο Νταμπίζας ισοφάρισε για τους Πράσινους. Ο Κωστανάσιος στο 58' έβαλε το γκολ της νίκης για τον Γιούχτα.

Στην 9η θέση με 20 βαθμούς είναι ο Παναθηναϊκός Β', τέσσερις λιγότερους από την Παναχαϊκή, η οποία βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Αιολικός - Καμπανιακός

Ο Αιολικός από τον βόρειο όμιλο, υποβιβάστηκε επίσης στη Γ' Εθνική, αφού ηττήθηκε με 1-2 από τον Καμπανιακό. Ο Έππα στο 19' έκανε το 1-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Μπαλογιάννης ισοφάρισε στο 37' για τον Αιολικό. Ο Γιουκούδης στο 57ο λεπτό έδωσε τη νίκη για τον Καμπανιακό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β' 1-1
Αιολικός - Καμπανιακός 1-2
Γιούχτας - Παναθηναϊκός 2-1
Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Κοζάνη - ΠΑΟΚ Β' 3-1