Ολυμπιακός: Γέμιζε εύκολα, άλλο ένα Καραϊσκάκη!

Φίλαθλοι Ολυμπιακού

i

Φίλαθλοι Ολυμπιακού/ ©Intime

Ολυμπιακός: Γέμιζε εύκολα, άλλο ένα Καραϊσκάκη!

Διονύσης Βερβελές 13:00 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 01:02 - 20.05.2024

Είναι τεράστια η ζήτηση του κόσμου για ένα εισιτήριο, αλλά…

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες η νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός στην Αγγλία με σκορ 2-4 απέναντι στην Άστον Βίλα και αυτό το ματς συζητιέται ακόμη από τον κόσμο του συλλόγου και όχι μόνο. Φυσικά αυτό είναι κάτι αναμενόμενο, όπως φυσιολογική θεωρείται και αυτή η τεράστια ζήτηση που υπάρχει από τον «ερυθρόλευκο» κόσμο για ένα εισιτήριο στο Καραϊσκάκη, στο δεύτερο ημιτελικό του Conference League.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό το οποίο λένε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πως εάν είχαν διαθέσιμο άλλο ένα Καραϊσκάκη για τον αγώνα της Πέμπτης και πάλι θα το γέμιζαν. Και δύο γήπεδα μάλιστα! Αρκετός κόσμος δεν είχε φροντίσει να πάρει εισιτήριο για την αναμέτρηση στις 9 Μαΐου, κάτι το οποίο όπως φαίνεται τώρα το «πληρώνουν». Γιατί πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι ψάχνουν τρόπο για να μπουν στο γήπεδο την Πέμπτη, όμως δυστυχώς δε βρίσκουν τον τρόπο.

Το πέναλτι-ανέκδοτο που είχε δώσει στο Μπράγκα - Παναθηναϊκός ο διαιτητής που θα διευθύνει το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα (vid)
CONFERENCE LEAGUE

14:01 - 07.05.2024

Το πέναλτι-ανέκδοτο που είχε δώσει στο Μπράγκα - Παναθηναϊκός ο διαιτητής που θα διευθύνει το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα (vid)

Ο διαιτητής που ορίστηκε για το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα είχε απασχολήσει την ελληνική αθλητική επικαιρότητα το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από ένα ανύπαρκτο πέναλτι που είχε δώσει κατά του Παναθηναϊκού στην ευρωπαϊκή «μάχη» με την Μπράγκα.

Βλέπετε ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out για τα εισιτήρια του αγώνα στο Καραϊσκάκη από τις 25 Απριλίου! Την ημέρα δηλαδή που βγήκαν τα εισιτήρια αυτά στη διάθεση του κόσμου, «εξαφανίστηκαν» μέσα σε λίγες ώρες! Απολύτως λογικό αφού μιλάμε για έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό. Και φυσικά όταν πλέον οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και τη νίκη στην Αγγλία με 2-4, εκεί έγινε... χαμός όμως ήταν πλέον αργά για να μπορέσουν να βρουν ένα εισιτήριο.

Κάντε εικόνα βέβαια τι θα είχε γίνει, αν τα εισιτήρια της ρεβάνς, έβγαιναν μετά το 2-4 στο Μπέρμιγχαμ. Το… έλα να δεις, με τις απαιτήσεις του κόσμου να είναι μεγάλες. Και φανταστείτε τι έχει να γίνει, αν ο Ολυμπιακός τα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό που θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.