Να διατηρήσει το μομέντουμ σωτηρίας θέλει η Λαμία στο Ηράκλειο

ΟΦΗ - Λαμία

i

© Intime

Να διατηρήσει το μομέντουμ σωτηρίας θέλει η Λαμία στο Ηράκλειο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:19 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 08.04.2023

Ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τη Λαμία (8/4, 17:30) στο «Γεντί Κουλέ», σε ένα ματς που το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο.

Ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ» (8/4, 17:30), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των play outs της Super League. Σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί με σκοπό να πάρουν ισχυρό προβάδισμα, σε ότι αφορά τη μάχη της «επιβίωσης».

Την προηγούμενη αγωνιστική, οι «Κρητικοί» πήραν σπουδαίο διπλό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) και πλέον έχουν πάρει σημαντική απόσταση ασφαλείας από τους τελευταίους, διότι βρίσκονται στη δεύτερη θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος με 30 πόντους.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μπαλογιάννη, Τσιλιανίδη, Γρίβα, Σηφάκη, Σωτηρίου, Μπιφουμά, Τζου, Αποστολάκη και Θεοδοσουλάκη, οι οποίοι έμειναν εκτός για διαφορετικούς λόγους.

Από την άλλη, η Λαμία διανύει εξαιρετική περίοδο και θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στον στόχο της παραμονής. Η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (1-3) και πλέον ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 23 βαθμούς.

Η αποστολή για το σημερινό ματς είναι πλήρης, καθώς όλοι ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του Λεωνίδα Βόκολου.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου 
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς, Βασίλειος Μωυσιάδης 
4ος: Ανδρέας Γκάμαρης 
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Δημήτριος Σαμοΐλης