Αποκλείστηκαν από τους ορισμούς της αγωνιστικής οι διαιτητές που σφύριξαν Παναθηναϊκό και ΑΕΚ την περασμένη βδομάδα

Αποκλείστηκαν από τους ορισμούς της αγωνιστικής οι διαιτητές που σφύριξαν Παναθηναϊκό και ΑΕΚ την περασμένη βδομάδα

Ιάσονας Τσίλης 14:34 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 09.11.2023

Η Super League ανακοίνωσε τους διαιτητές της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και υπήρξαν ορισμένες ηχηρές απουσίες.

Μετά τους ορισμούς των διαιτητών για την 11η αγωνιστική της Super League, υπήρξαν ονόματα που απουσίασαν, μετά από έντονες αντιδράσεις των ομάδων για τα παιχνίδια που σφύριξαν την 10η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Πρόκειται αρχικά, για τον Ευάγγελο Μανούχο, ο οποίος ήταν ο διαιτητής του Λαμία - Παναθηναϊκός 1-2. Οι «πράσινοι» είχαν έντονα παράπονα από τον Έλληνα ρέφερι, για τη φάση της αποβολής του Γουίλιαν Αράο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ΕΠΟ αποφάσισε να μην του δώσει κανένα παιχνίδι αυτή την αγωνιστική.

Το ίδιο συνέβη και με τους Τσαγκαράκη και Φωτιά, με τον πρώτο να είναι διαιτητής και τον δεύτερο VAR στην αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Κηφισιά, όπου η «Ένωση» είχε διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι στον Γκαρσία στο 90', με το σκορ στο 1-1.

Η νταμπλούχος Ελλάδας εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για το εν λόγω παιχνίδι.

Παπαδόπουλος στο Αστέρας - Ολυμπιακός, Ζαμπαλάς στο Κηφισιά - Παναθηναϊκός και Τσέτιλας στο ΑΕΚ - Λαμία

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/11) η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν για της αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη το βράδυ της Κυριακής (12/11, 20:30). Στο Κηφισιά-Παναθηναϊκός (12/11, 21:300 θα βρεθεί ο Ζαμπαλάς (VAR ο Τζήλος), στο ΑΕΚ-Λαμία (12/11, 19:30) ο Τσέτσιλας (VAR ο Βεργέτης) και στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (12/11, 17:30) ο Τσιάρας (VAR ο Διαμαντόπουλος).