Στην πεντάδα ο Πανσερραϊκός: Η βαθμολογία της Super League μετά τις αναμετρήσεις του Σαββάτου

Πανσερραϊκός - Λαμία

i

© Intime

Στην πεντάδα ο Πανσερραϊκός: Η βαθμολογία της Super League μετά τις αναμετρήσεις του Σαββάτου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:59 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 23.09.2023

Την πρώτη του νίκη πήρε ο Πανσερραϊκός, κόντρα στη Λαμία, ενώ νωρίτερα οι ΟΦΗ και Ατρόμητος πήραν από έναν βαθμό στο «Γεντί Κουλέ». Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τα ματς του Σαββάτου (23/9)

Ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στη Super League, επικρατώντας της Λαμίας. Αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στη φυσική του έδρα, ο σύλλογος της βορείου Ελλάδας νίκησε με 2-0, χάρη στα γκολ των Άλεξιτς και Στάικου. Με αυτόν τον τρόπο, τα «λιοντάρια» σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο έμειναν ισόπαλοι στο «Γεντί Κουλέ», με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Από τη μία η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης και από την άλλη οι Περιστεριώτες καταλαμβάνουν τη 13η θέση. 

Φυσικά απομένουν οι αναμετρήσεις της Κυριακής αλλά και της Δευτέρας, προκειμένου να διαμορφωθεί η βαθμολογία της αγωνιστικής. Στις 24/9 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κηφισιά, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ, ο Βόλος αγωνίζεται κόντρα στον Αστέρα και τέλος ο Άρης θα ψάξει τη νίκη εναντίον του Παναιτωλικού. Όσο για τις 25/9, εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE: