Η μάχη της παραμονής: Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος και οι τέσσερις ομάδες που κινδυνεύουν

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός

i

© Intime

Η μάχη της παραμονής: Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος και οι τέσσερις ομάδες που κινδυνεύουν

Η μάχη για τη σωτηρία στα play offs θα είναι μεγάλη κι άκρως ανταγωνιστική μέχρι το τέλος, με τους ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Λαμία και Λεβαδειακό να βρίσκονται στις τέσσερις τελευταίες θέσεις και να κινδυνεύουν.

Το ενδιαφέρον στη φετινή Super League επικεντρώνεται στις πρώτες θέσεις, εκεί που γίνεται «σκοτωμός» καθώς λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε και δεν έχει κριθεί τίποτα σε ότι αφορά την πρωτιά, τη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και τη μάχη της πέμπτης θέσης μεταξύ του Βόλου και του Άρη

Μπορεί όλα τα φώτα να πέφτουν εκεί, όμως και η μάχη της παραμονής, για την οποία θα παλέψουν οι ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Λαμία και Λεβαδειακός μέχρι το τέλος είναι αρκετά ενδιαφέρον, με αυτές τις τέσσερις ομάδες να έχουν μπει σε... μπελάδες.

Η βαθμολογία των play outs: «Σφαγή» για την παραμονή μετά τα τεράστια διπλά Ιωνικού και Λεβαδειακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:35 - 08.04.2023

Η βαθμολογία των play outs: «Σφαγή» για την παραμονή μετά τα τεράστια διπλά Ιωνικού και Λεβαδειακού

Ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός πήραν σπουδαίες νίκες σε Αγρίνιο και Τρίπολη, αντίστοιχα και πλέον τέσσερις ομάδες βρίσκοντα σε απόσταση δύο βαθμών. Μεγάλο μπλέξιμο για Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα της Λαμίας (4-1), ο Λεβαδειακός πήρε σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη (0-1) όπως και ο Ιωνικός, ο οποίος «απέδρασε» από το Αγρίνιο με το ίδιο σκορ και πήρε τεράστια βαθμολογική «ανάσα».

Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην τελευταία θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος με 22 πόντους, έχοντας από πάνω της Λαμία με 23, τον Ιωνικό με 24 και τον «Άγιαξ της Ηπείρου» με εξίσου 24. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, η μάχη για τη σωτηρία θα είναι άκρως αμφίρροπη, ενώ να θυμίσουμε πως τη φετινή σεζόν οι δύο τελευταίες ομάδες θα υποβιβαστούν απευθείας και δεν θα υπάρχουν αγώνες μπαράζ όπως τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το πρόγραμμα των play outs μέχρι το τέλος της σεζόν: 

4η αγωνιστική
Λεβαδειακός - Ιωνικός
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
Λαμία - Ατρόμητος

5η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 
Ατρόμητος - ΟΦΗ
Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός - Λεβαδειακός

6η αγωνιστική
Ατρόμητος - Παναιτωλικός
ΟΦΗ -Ιωνικός
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης
Λαμία - Λεβαδειακός

7η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
Ιωνικός - Λαμία
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός - ΟΦΗ
 

Tags: