Ντέρμπι τίτλου στη Λεωφόρο, classico στη Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

i

© Intime

Ντέρμπι τίτλου στη Λεωφόρο, classico στη Θεσσαλονίκη

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:59 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 30.04.2023

Η δράση στα play offs της Super League συνεχίζεται τρεις στροφές πριν το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζουν ΑΕΚ και Άρη αντίστοιχα.

Η μάχη για το πρωτάθλημα συνεχίζεται στα play offs της Super League, με την 7η αγωνιστική να περιλαμβάνει σπουδαία ματς που θα κρίνουν πολλά, τρεις στροφές πριν το φινάλε. Ένα από τα ματς που ξεχωρίζουν είναι αδιαμφισβήτητα το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (30/4, 20:00). 

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στο «Πανθεσαλικό» κόντρα στο Βόλο (0-2) και πλέον βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 75 πόντους. Από την άλλη, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα την τελευταία αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας με 4-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ και παρέμεινε στην πρώτη θέση με 75 πόντους.

Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη (30/4, 20:00) και ο στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 60 βαθμούς, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν 47 πόντους, χάρη στη νίκη με 2-1 που σημείωσε επί του Ολυμπιακού.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με το Βόλο (30/4, 20:00) θέλοντας να πάρει τη νίκη που θα του δώσει ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Οι «ερυθρόλευκοι» την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκαν στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη (2-1) και πλέον έχουν φτάσει τους 63 πόντους. Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.