Η ΕΠΟ κάνει στην... άκρη τον Μπένετ και είναι κοντά στο να φέρει ξένο διαιτητή με τη βοήθεια της UEFA

Ο Τάκης Μπαλτάκος.

i

©intime

Η ΕΠΟ κάνει στην... άκρη τον Μπένετ και είναι κοντά στο να φέρει ξένο διαιτητή με τη βοήθεια της UEFA

Ιάσονας Τσίλης 16:45 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 21.09.2023

Ο Μπαλτάκος έχει αναπτύξει επαφές τις τελευταίες ώρες με την UEFA ώστε να βρει ξένο διαιτητή και να τον φέρει στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Ένας χαμός με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ μετά τις... παλινωδίες του Στιβ Μπένετ. Και την απόφαση του Άγγλου αρχιδιαιτητή να ορίσει Έλληνα διαιτητή, με τη δικαιολογία πως δεν βρίσκει ξένο ελίτ να φέρει στην Ελλάδα. Μια δικαιολογία που με δεδομένο πως το ματς γίνεται Δευτέρα, όταν η Ευρώπη... δεν παίζει μπάλα, δε φαίνεται να στέκει.

Ο Τάκης Μπαλτάκος αποφάσει να τελειώσει ουσιαστικά τον Στιβ Μπένετ μετά τις εξελίξεις για το ντέρμπι και πλέον φαίνεται να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Και να αναζητεί ο ίδιος, με τη βοήθεια της UEFA, ξένο διαιτητή προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα την Κυριακή και να σφυρίξει το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Έναν διαιτητή που είτε δε θα έχει οριστεί να παίξει μέσα στο Σαββατοκύριακο, είτε θα είναι στο VAR σε αγώνα της χώρας του. Ο Μπαλτάκος έχει απευθείας επαφή με την UEFA ώστε να βρεθεί ξένος ρέφερι έστω και την τελευταία στιγμή και να έρθει στην Αθήνα την Κυριακή για να παίξει στο ντέρμπι.

Δεν είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί, πλην όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ομοσπονδία είναι αισιόδοξοι ότι με τη βοήθεια της UEFA θα υπάρξει λύση και θα κυλήσουν τελικά όλα ομαλά στο ντέρμπι. Διαφορετικά είναι άγνωστο το τι θα πράξουν οι ομάδες.

Επιβεβαίωση Sportal: Ο Μπένετ όρισε Έλληνα για το ντέρμπι της Λεωφόρου και ο Μπαλτάκος τον... τελειώνει
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:02 - 21.09.2023

Επιβεβαίωση Sportal: Ο Μπένετ όρισε Έλληνα για το ντέρμπι της Λεωφόρου και ο Μπαλτάκος τον... τελειώνει

«Μπουρλότο» στο πρωτάθλημα από τον Μπένετ. Σύμφωνα με δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου, ο Μπένετ όρισε Έλληνα διαιτητή για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον... τελειώνει από τη διαιτησία.

Πάντως η ΚΕΔ θα ανακοινώσει σήμερα τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής, αλλά με εξαίρεση τον διαιτητή του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Δε θα ανακοινωθεί έως ότου βρεθεί οριστική λύση με το τι θα γίνει.