Ο Μπένετ όρισε τον Σιδηρόπουλο για τη Δευτέρα - Το ίδιο είχε κάνει και πέρσι στο αντίστοιχο ντέρμπι

Τάσος Σιδηρόπουλος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μπένετ όρισε τον Σιδηρόπουλο για τη Δευτέρα - Το ίδιο είχε κάνει και πέρσι στο αντίστοιχο ντέρμπι

Βασίλης Μοιρώτσος 15:39 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 21.09.2023

Αδιόρθωτος ο Στιβ Μπένετ. Πέρσι τέτοιο καιρό είχε ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στη Λεωφόρο και είχε αναγκαστεί να τον αλλάξει μετά από αντιδράσεις. Τον ίδιο διαιτητή όρισε και φέτος, παρά τις αντιδράσεις των συλλόγων.

Ούτε... επίτηδες να το κάνει ο Στιβ Μπένετ, ο οποίος φαίνεται ότι παίζει με τα νεύρα των ομάδων και των Ελλήνων φιλάθλων. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, παρά την ξεκάθαρη στάση των BIG 4 για ξένους διαιτητές στα μεταξύ τους παιχνίδια, όρισε Έλληνα στο ντέρμπι της Δευτέρας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στη Λεωφόρο και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal αυτός είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έλεγε όλες τις προηγούμενες μέρες σε συνεργάτες του, αλλά και στους ανθρώπους της ΕΠΟ, πως δεν βρίσκει ξένο ελίτ διαιτητή για το ντέρμπι. Και άφηνε να εννοηθεί ότι θα ορίσει Έλληνα διαιτητή αδιαφορώντας για τη γνώμη των συλλόγων. Για να τις... γλυκάνει, μάλιστα και θεωρώντας πως δε θα υπάρξουν αντιδράσεις, όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Επιβεβαίωση Sportal: Ο Μπένετ όρισε Έλληνα για το ντέρμπι της Λεωφόρου και ο Μπαλτάκος τον... τελειώνει
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:02 - 21.09.2023

Επιβεβαίωση Sportal: Ο Μπένετ όρισε Έλληνα για το ντέρμπι της Λεωφόρου και ο Μπαλτάκος τον... τελειώνει

«Μπουρλότο» στο πρωτάθλημα από τον Μπένετ. Σύμφωνα με δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου, ο Μπένετ όρισε Έλληνα διαιτητή για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον... τελειώνει από τη διαιτησία.

Το πλέον... απίστευτο της ιστορίας είναι ότι και πριν από έναν χρόνο είχε κάνει ακριβώς το ίδιο! Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2022, παραμονές του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στη Λεωφόρο είχε ορίσει και πάλι τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Όταν όλοι είχαν συμφωνήσει ξανά για ξένους διαιτητές. Τότε είχε αναφέρει πως το έκανε για να... τονώσει την ψυχολογία των Ελλήνων διαιτητών και να δείξει την εμπιστοσύνη του προς αυτούς.

Είχε αναγκαστεί τότε να αλλάξει την απόφασή του και εν τέλει να φέρει τον Βούλγαρο, Καμπάκοφ. Μετά από παρέμβαση και του ίδιου του Μπαλτάκου, αλλά και του Παναθηναϊκού τότε που είχε αντιδράσει σε έντονο ύφος. Τώρα λέει πως δε βρίσκει ξένους διαιτητές να φέρει, κάτι πάντως που είναι τουλάχιστον περίεργο. Αφού το ντέρμπι της Λεωφόρου γίνεται Δευτέρα. Θα μπορούσε, δηλαδή, να βρει διαιτητές που σφύριξαν στο πρωτάθλημά τους Σάββατο.

Μια δικαιολογία που δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος ο Μπαλτάκος, ο οποίος με δήλωσή του νωρίτερα... άδειασε τον Μπένετ. Και θέλει να τον τελειώσει πλέον από την ελληνική διαιτησία..

Το μείζον θέμα πάντως για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τι κάνει ο Μπένετ και ο κάθε... Μπένετ, που φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται ούτε για το τι θέλουν οι ίδιες οι ομάδες. Το θέμα είναι τι θα γίνει με το ντέρμπι της Δευτέρας. Αφού τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ μετά τη σημερινή της θέση, είναι κάθετα αντίθετοι στο να παίξουν με Έλληνα διαιτητή. 

Κάτι που όπως καταλαβαίνει κανείς βάζει... μπουρλότο στο πρωτάθλημα. Καθώς το ντέρμπι αυτή τη στιγμή είναι στον... αέρα. Κι επίσης, μετά απ' όλες τις αντιδράσεις που δεδομένα θα προκύψουν, είναι αμφίβολο αν θα θελήσει όχι μόνο ο Σιδηρόπουλος, αλλά οποιοσδήποτε Έλληνας διαιτητής, να σφυρίξει στο ντέρμπι.