Ο ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Νάρεϊ στο twitter για την εμφάνισή του στο ματς με τον Ιωνικό

Κάλεντ Νάρεϊ

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Νάρεϊ στο twitter για την εμφάνισή του στο ματς με τον Ιωνικό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:25 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 06.03.2023

Η εμφάνιση του Κάλεντ Νάρεϊ κόντρα στον Ιωνικό, οι τρεις ασίστ και η συμμετοχή του στα πέντε από τα έξι γκολ της ομάδας, οδήγησαν τον ΠΑΟΚ να αποθεώσει τον Γερμανό για τις επιδόσεις του μέσα από τα social media.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του Ιωνικού με 6-0, σε μία αναμέτρηση που είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς ήταν αναμφίβολα ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος έδωσε τρεις ασίστ και συμμετείχε σε ακόμη δύο γκολ του «Δικεφάλου».

Το τελευταίο διάστημα, ο Γερμανός εξτρέμ έχει ανεβάσει την απόδοσή του, ενώ να θυμίσουμε πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» απέναντι στην ΑΕΚ πριν δύο εβδομάδες, με ένα γκολ το οποίο ξεκίνησε από την απίθανη έμπνευση του Κωνσταντέλια.

Μετά την χθεσινή του απόδοση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον αποθέωσε στο twitter κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Τρεις ασίστ, συμμετοχή σε άλλα δύο γκολ! Έκανε δουλίτσα χθες ο Νarey».

Το ξεκίνημα του Νάρεϊ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακό, καθώς στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές ο Γερμανός επιθετικός είχε στο ενεργητικό του 4 γκολ και 2 ασίστ. Στη συνέχεια, ο τραυματισμός του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο OPAP ARENA τον άφησε εκτός δράσης μέχρι και τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Από τα πρώτα ματς του 2023, ο Νάρεϊ είχε αρχίσει να βρίσκει ξανά τα πατήματά του, με αποτέλεσμα πλέον να αποτελεί και πάλι μία σταθερά στην φαρέτρα του Ράζβαν Λουτσέσκου για τα άκρα της επίθεσης.

Μέχρι στιγμής, σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει πετύχει πέντε γκολ κι έχει μοιράσει δέκα ασίστ κι όπως είναι φανερό, οι τελικές πάσες είναι το δυνατό στοιχείο του Γερμανού. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως τη περσινή σεζόν με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ έδωσε 15 ασίστ και πέτυχε οκτώ γκολ σε 33 παιχνίδια.