ΑΕΚ: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους»

ΑΕΚ: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους»

Κώστας Τόπας 11:14 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 01.03.2023

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της αιματηρής τραγωδίας στα Τέμπη αργά το βράδυ της Τρίτης (28/02).

Σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών (μιας εμπορικής και μιας επιβατικής) στα Τέμπη από την οποία προκλήθηκε και πυρκαγιά, πραγματοποιήθηκε μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (28/02), με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι 32 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ στα νοσοκομεία έχουν διακομιστεί 85 τραυματίες, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, τον πύραρχο Βασίλη Βαθρακογιάννη.

Οπως ήταν λογικό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων. Ετσι, η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβληθούν οι προγραμματισμένοι για σήμερα (01/03) ημιτελικοί του Κυπέλλου Novibet, μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη στήριξή της στις οικογένειες των θυμάτων, που έχασαν τόσο άδικα τους δικούς τους ανθρώπους.

«Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν σήμερα τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους, στην τραγωδία των Τεμπών. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, προσευχόμαστε για τους τραυματίες και για όσους αγωνίζονται να σώσουν ανθρώπινες ζωές αυτές τις τραγικά δύσκολες ώρες», ανέφερε η ΠΑΕ στην ανάρτησή της.