Τα πειράγματα Μπακασέτα - Τερίμ και η ομιλία του Ζέκα: «Τα ντέρμπι αφορούν μόνο στη νίκη! Να ξέρετε, κάθε μπάλα είναι η τελευταία» (vid)

Τα πειράγματα Μπακασέτα - Τερίμ και η ομιλία του Ζέκα: «Τα ντέρμπι αφορούν μόνο στη νίκη! Να ξέρετε, κάθε μπάλα είναι η τελευταία» (vid)

Παναγιώτης Κατσαφάδος 16:21 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 05.02.2024

Ξεχωριστή και άκρως αποκαλυπτική είναι το περιεχόμενο της παρακάμερας του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με την ομιλία του Κάρλος Ζέκα πριν από τη σέντρα να ξεχωρίζει.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι των «αιωνίων» της Κυριακής (4/2). Οι «πράσινοι» πήραν τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Μπερνάρ και Γερεμέγεφ, ρίχνοντας τον Ολυμπιακό στο -9 από την κορυφή.

Στο πλαίσιο αυτό, η «πράσινη» ΠΑΕ δημοσίευσε την καθιερωμένη παρακάμερα έπειτα από κάθε αγωνιστική αναμέτρηση και προφανώς το περιεχόμενο από το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Συγκεκριμένα, εκτός από τις στιγμές πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην παρακάμερα «αποκαλύπτονται» στιγμές μέσα από το άβατο των αποδυτηρίων, εκεί που φαίνονται πολλά πράγματα από το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους παίκτες του «τριφυλλιού».

Μερικά από τα στιγμιότυπα που ξεχωρίζουν είναι τα πειράγματα του Φατίχ Τερίμ προς τον Τάσο Μπακασέτα, ενδεικτικό της προσπάθειας αποσυμπίεσης από το άγχος που υπάρχει πριν από ένα ντέρμπι, ωστόσο, το highlight του περιεχομένου είναι η ομιλία του Κάρλος Ζέκα πριν από τη σέντρα.

Ο πιο έμπειρος παίκτης του Παναθηναϊκού από τέτοιες καταστάσεις, «ντόπαρε» τους συμπαίκτες του μιλώντας τους για το τι απαιτείται σε ένα τέτοιο ντέρμπι.

«Παιδιά, αυτό εδώ είναι ένα ντέρμπι. Τα ντέρμπι έχουν να κάνουν μόνο με τη νίκη. Είτε παίζετε καλά, είτε παίξετε άσχημα, δεν έχει σημασία. Πρέπει να νικήσουμε. Αυτό θα μας φέρει εκεί που θέλουμε και θα μας δείξει τον δρόμο που θέλουμε να φτάσουμε. Αλλά, παιδιά, στα ντέρμπι σημασία έχει η μάχη για τον συμπαίκτη μας και να παίξουμε σκληρά. Θυμηθείτε, κάθε μπάλα είναι η τελευταία».