Ατυχη η ΑΕΚ Λάρνακας, με Φιορεντίνα η Σίβασπορ των Γούτα - Χαρίση: Τα ζευγάρια των «16» του Conference League
i

Γουέστ Χαμ/©Photo by Craig Mercer/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Ατυχη η ΑΕΚ Λάρνακας, με Φιορεντίνα η Σίβασπορ των Γούτα - Χαρίση: Τα ζευγάρια των «16» του Conference League

Κώστας Τόπας 14:26 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 24.02.2023

Δύσκολη κλήρωση έτυχε για την ΑΕΚ Λάρνακας καθώς οι Κύπριοι θα αντιμετωπίσουν την Γουέστ Χαμ για τη φάση των «16» του Conference League. Με Φιορεντίνα η Σίβασπορ των Γούτα - Χαρίση.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τη φάση των «16» του Conference League, με την κληρωτίδα να βγάζει πρώτη την ΑΕΚ Λάρνακας. Οι Κύπριοι δεν στάθηκαν τυχεροί καθώς θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ. Από εκεί και πέρα η Λάτσιο κληρώθηκε με την Μπασάκσεχιρ, με τις δύο ομάδες να παίζουν Τρίτη και όχι Πέμπτη το πρώτο παιχνίδι τους. Η Φιορεντίνα θα υποδεχθεί στο «Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι» την Σίβασπορ των Γούτα - Χαρίση στο πρώτο μεταξύ τους ματς, η Βασιλεία θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας, η Νις την Σέριφ Τίρασπολ, η Βιγιαρεάλ θα φιλοξενηθεί από την Άντερλεχτ και τέλος η Γάνδη θα κοντράρει τις δυνάμεις της με την Μπασακσεχίρ.

Οι οκτώ ομάδες που κέρδισαν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση μέσα από τη διαδικασία των Play Off, συνάντησαν τις υπόλοιπες οκτώ, που είχαν τερματίσει πρώτες στους ομίλους της διοργάνωσης. Τα παιχνίδια για τους «16» είναι προγραμματισμένα για τις 9 και 16 Μαρτίου.

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Conference League:

Τα ζευγάρια των «16» του Europa Conference League!
  • ΑΕΚ Λάρνακας - Γουέστ Χαμ
  • Φιορεντίνα - Σίβασπορ
  • Λάτσιο - Άλκμααρ
  • Λεχ Πόζναν - Τζουγκάρντεν
  • Βασιλεία - Σλόβαν Μπρατισλάβας
  • Άντερλεχτ - Βιγιαρεάλ
  • Γάνδη - Μπασακσεχίρ