Η... οβίδα του Τάιλερ Άνταμς στον τελικό των ΗΠΑ με το Μεξικό (vid)

Η... οβίδα του Τάιλερ Άνταμς στον τελικό των ΗΠΑ με το Μεξικό (vid)

Δημήτρης Χούπης 08:51 - 25.03.2024

Ο μέσος της Μπόρνμουθ Τάιλερ Άνταμς με μία... οβίδα άνοιξε το σκορ για τις ΗΠΑ κόντρα στο Μεξικό στον τελικό του CONCACAF Nations League.

Οι ΗΠΑ μπορεί να μη φημίζονται για το ποδόσφαιρό τους, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν βγάλει μια αρκετά υποσχόμενη φουρνιά παικτών, οι οποίοι αγωνίζονται κατά κύριο λόγο στην Premier League, αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής λοιπόν επικράτησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/3) του Μεξικού με 2-0 και κατέκτησαν το τρίτο σερί CONCACAF Nations League. Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Γκρεγκ Μπερλάλτερ το άνοιξε ο Τάιλερ Άνταμς, ένας εκ των καλύτερων παικτών των ΗΠΑ.

Ο μέσος της Μπόρνμουθ λοιπόν αφού βρήκε χώρο αρκετά εκτός περιοχής, «δοκίμασε» το πόδι του και με μία... οβίδα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Οτσόα για το 1-0 των ΗΠΑ. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ένα ακόμα υποσχόμενο ταλέντο, ο Τζιοβάνι Ρέινα.

Ο 25χρονος μέσος της Μπόρνμουθ αγωνίζεται στην Premier League από την περασμένη σεζόν, όπου τον είχε αποκτήσει η Λιντς. Ωστόσο με τον υποβιβασμό των «παγωνιών», ο Αμερικανός μέσος έγινε μεταγραφή στα «κεράσια», με τα οποία δεν κάνει και την καλύτερη χρονιά, αφού τον έχουν ταλαιπωρήσει οι τραυματισμοί.