Ο Καστεγιάνος σκόραρε τέσσερα γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και έγραψε ιστορία

Τέιτι Καστεγιάνος

i

©Print Screen

Ο Καστεγιάνος σκόραρε τέσσερα γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και έγραψε ιστορία

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:13 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 26.04.2023

Ο Τάτι Καστεγιάνος έγινε ο πρώτος παίκτης αυτόν τον αιώνα που σημείωσε τέσσερα γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στη LaLiga, καθώς η Χιρόνα κέρδισε τους «Λος Μπλάνκος» με 4-2 εντός έδρας, φέρνοντας την Μπαρτσελόνα ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε τη βαριά ήττα εκτός έδρας από την Χιρόνα με 4-2, για την 31η αγωνιστική της La Liga. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν ένα πρωταγωνιστή στο ματς με την «Βασίλισσα» και αυτός ήταν ο Τάτι Καστεγιάνος

Ο Τάτι Καστεγιάνος έγραψε ιστορία στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης αυτόν τον αιώνα που σημείωσε τέσσερα γκολ κόντρα στη «Βασίλισσα» στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Οι τελευταίοι τέσσερις παίκτες που σκόραραν τουλάχιστον τρεις φορές κόντρα στους «Λος Μπλάνκος» ήταν οι Τσάβι Πριέτο (2013), Λιονέλ Μέσι (2014), Λουίς Σουάρες (2018) και Κάρλος Σολέρ (2020). 

Με αυτούς τους ρυθμούς και με τον δανεισμό του να λήγει τον Ιούνιο, ίσως ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να υπογράψει τον Καστεγιάνος ως αναπληρωματικό επιθετικό πίσω από τον Καρίμ Μπενζεμά.