Σοβαρά επεισόδια στη Βουδαπέστη - Στο νοσοκομείο τρεις οπαδοί! (vids)
i

© prtscr

Σοβαρά επεισόδια στη Βουδαπέστη - Στο νοσοκομείο τρεις οπαδοί! (vids)

Sportal newsroom 19:34 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 31.05.2023

Λίγη ώρα πριν τον τελικό του Europa League, όπου θα κοντραριστούν Σεβίλλη και Ρόμα, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και όχι μόνο...

Το βράδυ της Τετάρτης (31/5, 22:00), Σεβίλλη και Ρόμα θα «κονταροχτυπηθούν» στον τελικό του Europa League, που θα πραγματοποιηθεί στην «Puskas Arena» της Βουδαπέστης.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης για το ευρωπαϊκό τρόπαιο, οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια στους δρόμους της ουγγρικής πρωτεύουσας, με την τοπική αστυνομία να ανακοινώνει ότι ένας Ισπανός και ένας Ιταλός μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ συνελήφθησαν επτά Πολωνοί.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι Ανδαλουσιάνοι τέθηκαν στο στόχαστρο από οπαδούς των «τζαλαρόσι», οι οποίοι είχαν τη στήριξη τόσο των Ούγγρων οπαδών της Φερεντσβάρος όσο και των Πολωνών οπαδών της Σλακ.

Όπως και να 'χει, συνολικά τρία άτομα τραυματίστηκαν όπως δήλωσε η αστυνομία στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων, προσθέτοντας ότι οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά.