«Τελικός» για τον Λεβαδειακό στη μάχη της παραμονής

Λεβαδειακός

i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Λεβαδειακού / © Intime

«Τελικός» για τον Λεβαδειακό στη μάχη της παραμονής

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:30 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 26.02.2023

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (26/2, 16:00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε μία αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι δίνουν τον δικό τους «τελικό» για να σπάσουν το αρνητικό σερί και να πάρουν βαθμολογική «ανάσα».

Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στη Βοιωτία σε μία αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους, καθώς το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Οι Βοιωτοί προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, με την τελευταία να είναι εκτός έδρας στο Περιστέρι (1-0) απέναντι στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη αγνοεί τη νίκη από τις 28/12 όταν και επικράτησε του Ιωνικού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας 13 βαθμούς. 

Στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία, με τους «Βοιωτούς» να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στην σημερινή αναμέτρηση και να παραμείνουν ζωντανοί. Στην αποστολή του αγώνα δεν συμπεριλήφθηκαν οι Γερεμέγιεφ και Λούα Λούα οι οποίοι τραυματίστηκαν στο πρόσφατο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και οι Βινίσιους, Τόρο και Βήχο οι οποίοι δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή για διάφορους λόγους.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στη Βοιωτία με μοναδικό στόχο το τρίποντο, καθώς στόχος των φιλοξενούμενων είναι να μπουν ως πρώτοι στην διαδικασία των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στον Ιωνικό και βαθμολογικά βρίσκεται στην 8η θέση και στο -1 από τον Ατρόμητο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νταγκό, Μπακάκης, Μαλής, Στεργιάκης, Βοΐλης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολόπουλος, Λαζαρίδης, Νικολάου και Ραγιάς.

Στο ματς του πρώτου γύρου, οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0).

Διαιτητής: Μανούχος

Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Στάικος

Τέταρτος: Τσέτσιλας

VAR: Γκάμαρης, Μπουξμπάουμ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της μέρας:

Ιωνικός - ΟΦΗ (16:00) Cosmote Sport 1

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός (16:00) Nova Sports 2

Άρης - Ατρόμητος (19:30) Nova Sports Prime