ΕΠΟ: «Μας είπαν ότι στο Πανθεσσαλικό θα γίνουν αγώνες χόκεϊ επί χόρτου, ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει κι ας μην το θέλουν κάποιοι»

Ο Σβαμπ με τον Τσούμπερ.

ΕΠΟ: «Μας είπαν ότι στο Πανθεσσαλικό θα γίνουν αγώνες χόκεϊ επί χόρτου, ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει κι ας μην το θέλουν κάποιοι»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:46 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 11.05.2023

Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ Δημοσθένης Κιουπτσίδης μίλησε για το ενδεχόμενο ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ να γίνει στο Πανθεσσαλικό και αναφέρθηκε και στο εξωτερικό.

Η έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ έχει εξελιχθεί σε ανέκδοτο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ Δημοσθένης Κιουπτσίδης αναφέρθηκε στο Πανθεσσαλικό, που ήταν το γήπεδο που αναφερόταν στην προκήρυξη του Κυπέλλου για την έδρα του τελικού, σε περίπτωση που φιναλίστ ήταν μία ομάδα της Αττικής και μίας της Θεσσαλονίκης. Στην προκειμένη η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Ο Κιουπτσίδης στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 τόνισε ότι για το αλαλούμ δεν ευθύνεται η ΕΠΟ, πέταξε τις μπηχτές του γι’ αυτούς που δεν θέλουν να γίνει ο αγώνας και ξεκαθάρισε ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά. Η επιτροπή θ’ αποφασίσει οριστικά αύριο για την έδρα και υποστήριξε ότι υπάρχουν επιλογές στο εξωτερικό χωρίς ν’ αναφερθεί σε συγκεκριμένη σε χώρα. Είπε επίσης ότι κάποια στιγμή θα κατονομάσουν τους υπεύθυνους για το μπάχαλο. Παραδέχθηκε, πάντως, ότι ήταν άστοχο να προβλεφθεί μόνο το Πανθεσσαλικό εντός έδρας, όπου σε επιλογή άλλου γηπέδου εντός συνόρων, υφίσταται κίνδυνος προσφυγής στο εξωτερικό.

Μπέος για τον τελικό Κυπέλλου: «Πρέπει να με αγαπούν οι π...νες» - Προειδοποιητικό μήνυμα σε ΑΕΚ για τη φιέστα

Μπέος για τον τελικό Κυπέλλου: «Πρέπει να με αγαπούν οι π...νες» - Προειδοποιητικό μήνυμα σε ΑΕΚ για τη φιέστα

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στις πιθανότητες να γίνει ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό και στα ραντεβού θανάτου, ενώ μίλησε για το ματς με την Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιουπτσίδη: «Όλοι ελπίζουμε να υπάρξει λευκός καπνός. Δεν είναι ευθύνη της ΕΠΟ και μόνο ότι δεν μπορεί να βρεθεί γήπεδο. Υπήρχε πρόβλεψη και παρά την αστοχία να συμπεριληφθούν στην προκήρυξη κι άλλες λύσεις στον ελλαδικό χώρο. Υπήρχε έγγραφη ενημέρωση ότι διατίθεται το Πανθεσσαλικό. Στην πορεία για λόγους που δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε, λάβαμε απάντηση επίσημα ότι θα διεξαχθούν αγώνες χόκεϊ επί χόρτου και δεν μπορούμε να μπούμε σ’ αυτή τη λογική. Κάποιοι κύκλοι δεν θέλουν να διεξαχθεί ο τελικός. Ο τελικός θα γίνει εντός ή εκτός Ελλάδας.

Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη ποιο γήπεδο έχει προβάδισμα. Έχουμε εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ να έχεις έγγραφες ενημερώσεις για τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις με τη συναίνεση των ομάδων κι αύριο θα αποφασιστεί οριστικά και τελεσίδικα που θα γίνει ο τελικός. Υπάρχουν επιλογές έξω. Διάφορες επιλογές. Δεν μπορεί η Πολιτεία να απέχει και να απαντάει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια. Δεν έχει να κάνει με την ΕΠΟ, αλλά με άλλες συνιστώσες. Θέλουμε να τελειώσει η ιστορία και μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε με ονόματα για τις ευθύνες».