Τέλος ο Ίβιτς από την Κράσνονταρ

Βλάνταν Ίβιτς

i

©Intime

Τέλος ο Ίβιτς από την Κράσνονταρ

Κώστας Τόπας 10:18 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 13.03.2024

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κράσνονταρ αποτελεί ο Βλάνταν Ίβιτς.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας κυκλοφόρησαν φήμες πως η Σπαρτάκ που ψάχνει τον διάδοχο του Γκιγέρμο Αμπασκάλ  στην τεχνική της ηγεσία, έχοντας καταθέσει πρόταση προς τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (13/02) απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Κράσνονταρ!

Τα ιστορικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στην πρώτη μισή σεζόν δεν ήταν προφανώς επαρκής λόγος για να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Η Κράσνονταρ είχε ένα εξαιρετικά κακό ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος, με τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ να πληρώνει τα ανεπιτυχή αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο σύλλογος της Ρωσίας ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Σέρβο τεχνικό και τον ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.

«Ο σύλλογος ευχαριστεί τον πρώην προπονητή για τη δουλειά του και του εύχεται καλή τύχη στην καριέρα και τη ζωή του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πρώην προπονητής του Βόλου τσακώθηκε με δημοσιογράφο: «Ρώτα τη γυναίκα σου αν δεν είναι πιο ευτυχισμένη όταν λείπεις από το σπίτι»
REST OF THE WORLD

09:37 - 12.03.2024

Πρώην προπονητής του Βόλου τσακώθηκε με δημοσιογράφο: «Ρώτα τη γυναίκα σου αν δεν είναι πιο ευτυχισμένη όταν λείπεις από το σπίτι»

Ο άλλοτε προπονητής του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην τεχνική ηγεσία της Σπαρτάκ Μόσχας και πρόσφατα είχε έναν έντονο διάλογο με έναν δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Φάκελ Βορόνεζ, με 2-0.

Ο Βλαντιμίρ Ίβιτς οδήγησε την Κράσνονταρ σε 27 αγώνες αυτή τη σεζόν και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η πρώην πλέον ομάδα του πέτυχε 15 νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες, ούσα δεύτερη στην κατάταξη με 39 βαθμούς και στο -1 από την πρωτοπόρο Ζενίτ.