Τεν Χαχ: «Δεν υπάρχει κρίση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα είναι ικανή να πετύχει»

Ο Έρικ Τεν Χαχ

i

© PS Youtube

Τεν Χαχ: «Δεν υπάρχει κρίση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα είναι ικανή να πετύχει»

Κώστας Τσιακλής 17:03 - 07.12.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, δήλωσε πως δεν υπάρχει κρίση στους «κόκκινους διαβόλους» και η ομάδα είναι ικανή να πετύχει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε την Τσέλσι για την 15η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και επικράτησαν τελικά με 2-1. Μάλιστα αυτή η επιτυχία έδωσε την ανάσα που χρειαζόταν στον Έρικ Τεν Χαχ και ανέβασε την ομάδα του στην 5η θέση (και είναι πλέον στο -3 την 4η Μάντσεστερ Σίτι).

Ο Ολλανδός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το αν υπάρχει κρίση στον σύλλογο και τις φήμες που βγαίνουν για προβλήματα στα αποδυτήρια. Ο Τεν Χαχ έκανε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία κρίση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ είπε πως δεν τον νοιάζει ο θόρυβος που γίνεται αφού αυτό γινόταν και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα για το αν υπάρχει κρίση είπε: «Τι είναι η κρίση; Όχι για εμάς. Είμαστε σε ένα ταξίδι και διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Εξετάζουμε τη διαδικασία, ξέρουμε πως πρέπει να χτίσουμε και ξέρουμε πού πρέπει να χτίσουμε. Οπότε ναι, όπως είπα, κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Δεν αποσπαζόμαστε από την κριτική γύρω μας, αλλά είμαστε ο εαυτός μας. Είμαστε πολύ επικριτικοί με τον εαυτό μας. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε γρήγοροι για να είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι και θέλουμε πάντα να πηγαίνουμε καλύτερα.

Και αν δεν κάνουμε τα πράγματα καλά, θέλουμε να τα βάλουμε στη θέση τους και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία, θέλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την πρόοδο, γιατί γνωρίζουμε ότι η σεζόν είναι μεγάλη. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι. Αλλά αυτή η ομάδα είναι ικανή να πετύχει».

Όσο αφορά τις φήμες για το κλίμα στα αποδυτήρια πρόσθεσε: «Οι ιστορίες για τα αποδυτήρια; Δεν με νοιάζει ο θόρυβος. Το έχουν συνηθίσει. Ήταν το ίδιο στον Άγιαξ αλλά σε μια μικρότερη χώρα με λιγότερο κόσμο».

Όταν μιλούν οι αριθμοί: Η Άστον Βίλα έγινε... Μάντσεστερ Σίτι και «διέλυσε» τον Πεπ - Η στατιστική απεικόνιση
PREMIER LEAGUE

13:29 - 07.12.2023

Όταν μιλούν οι αριθμοί: Η Άστον Βίλα έγινε... Μάντσεστερ Σίτι και «διέλυσε» τον Πεπ - Η στατιστική απεικόνιση

Η Άστον Βίλα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο και επιβεβαίωσε πως φέτος είναι έτοιμη να ξεπεράσει το ταβάνι της.

Τέλος ο Τεν Χαχ μίλησε και για το τι θα δώσει αυτή η νίκη στην ομάδα του: «Κάθε νίκη σου δίνει πίστη. Αλλά έχουμε ισχυρή πεποίθηση. Έχουμε μια ισχυρή πεποίθηση ότι μπορούμε να πετύχουμε. Αλλά αν κερδίσεις παιχνίδια, τότε η πίστη θα γίνει ισχυρότερη και αυτό θα συμβεί. Αλλά πρέπει να το αξίζεις από μόνος σου. Ναι, είμαι ευχαριστημένος σήμερα με την απόδοση και θα ενισχύσει την ομάδα, και μπορούμε να χτίσουμε πάνω από αυτό και θα ενισχύσει την πεποίθηση της ομάδας ότι μπορούμε να είμαστε πολύ επιτυχημένοι».