Τεν Χαχ για Ράσφορντ: «Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι του, μπορεί να σκοράρει 40 γκολ»

Έρικ Τεν Χαχ - Μάρκους Ράσφορντ

i

©BeFunky

Τεν Χαχ για Ράσφορντ: «Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι του, μπορεί να σκοράρει 40 γκολ»

Κώστας Τσιακλής 15:09 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 28.05.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, θεωρεί πως ο Μάρκους Ράσφορντ έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης παρά το γεγονός πως μετράει 30 γκολ τη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, μίλησε για την εκτελεστική δεινότητα του Μάρκους Ράσφορντ και παρά τα 30 γκολ που έχει πετύχει, δήλωσε πως υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης για τον Άγγλο επιθετικό.

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν με 30 γκολ και εννέα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Παρά τους εκπληκτικούς αυτούς αριθμούς ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ, θεωρεί πως ο Άγγλος στράικερ έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι του.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός προπονητής είπε για τον Ράσφορντ: «Νομίζω ότι ναι, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι του. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να σκοράρει ακόμα περισσότερα. Αν πάρουμε, για παράδειγμα, τα τελευταία δέκα παιχνίδια δεν έβαλε πολλά γκολ. Νομίζω ότι μόνο δύο ή τρία, οπότε ναι, μπορεί να βελτιωθεί.

Είμαι χαρούμενος από αυτό που έκανε την περασμένη σεζόν μέχρι τώρα που επανέρχεται. Τον στηρίξαμε όπου μπορούσαμε, με τον τρόπο που παίζουμε αλλά και με την ψυχική του νοοτροπία. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό, αλλά πρέπει να τον πιέσουμε περισσότερο. Νομίζω ότι είναι ικανός να σκοράρει 40 γκολ σε μια σεζόν. Γι' αυτόν λοιπόν αυτό είναι το επόμενο βήμα».

Πάντως η αναζήτηση επιθετικού φαίνεται να συνεχίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Έρικ Τεν Χαχ να ψάχνει και άλλους παίκτες που να είναι αξιόπιστοι στο σκοράρισμα. Μερικά ονόματα που έχουν συνδεθεί με το ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων» είναι αυτά των Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Βίκτορ Οσίμεν (Νάπολι) και Ραντάλ Κολό Μουανί (Άιντραχτ Φρανκφούρτης).

Ο Τεν Χαχ μίλησε για αυτό το κομμάτι (σκοράρισμα και από άλλους παίκτες) και τις μεταγραφές, λέγοντας: «Σε όλη την ομάδα χρειαζόμαστε περισσότερες ικανότητες στο σκοράρισμα. Δεν μπορείς να εξαρτάσαι από έναν. Αλλά μπορεί να προέλθει και από αυτή την ομάδα».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έγινε λόγος για συνομιλίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ το ερχόμενο καλοκαίρι ωστόσο αυτό διαψεύστηκε από τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.