Τεν Χαχ: «Το FA Cup είναι η μόνη ευκαιρία για να σωθεί η χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαχ

i

© PS Youtube

Τεν Χαχ: «Το FA Cup είναι η μόνη ευκαιρία για να σωθεί η χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 10:13 - 17.03.2024

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για το FA Cup, τονίζοντας ότι αυτή είναι η μόνη ευκαιρία για να σωθεί η χρονιά της ομάδας.

Για ακόμα μια χρονιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παλεύει να βρει τα πατήματά της, αλλά και μια σταθερότητα σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού αυτή τη στιγμή είναι σε θέση εκτός Ευρώπης και η μόνη ευκαιρία για να βγει είναι το FA Cup. Οι «κόκκινοι διάβολοι» λοιπόν είναι στα προημιτελικά του θεσμού, όπου σήμερα (17/3) θα αντιμετωπίσει στο Old Trafford τη Λίβερπουλ για μια θέση στους «4». Όπου εκεί ήδη η Κόβεντρι και η Μάντσεστερ Σίτι περιμένουν να μάθουν ποιες θα είναι οι άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την τετράδα.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τους «κόκκινου» ο Ολλανδός προπονητής της Γιουνάιτεντ, τόνισε πως πλέον το Κύπελλο Αγγλίας είναι η μόνη ευκαιρία για να σωθεί η χρονιά της ομάδας. Σχολίασε μάλιστα ότι ναι μεν είναι μόλις τρία παιχνίδια μακριά από την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά πρόκειται για τρία αρκετά δύσκολα ματς που μπορεί η ομάδα του να κληθεί να παίξει.

«Πρέπει να σώσουμε τη χρονιά. Έχουμε μια ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Η μόνη ευκαιρία είναι το FA Cup, έτσι είμαστε τρεις νίκες μακριά, αλλά τρία μεγάλα παιχνίδια, που θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ήταν τα λόγια του Ολλανδού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι η μόνη ομάδα μέχρι στιγμής που έχει κρατήσει τη Λίβερπουλ, χωρίς γκολ τη φετινή σεζόν και κάπως έτσι ευελπιστεί να κάνει το ίδιο και σήμερα (17/3) για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ωστόσο στους τελευταίους αγώνες μετράει αρνητικό ρεκόρ κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλό της, αφού σε πέντε επίσημες αναμετρήσεις έχει δεχτεί 17 γκολ και έχει βάλει μόλις δύο.