Ο Τέρι επέστρεψε στην ακαδημία της Τσέλσι

Τζον Τέρι

i

©Intime

Ο Τέρι επέστρεψε στην ακαδημία της Τσέλσι

Κώστας Τσιακλής 11:41 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 08.07.2023

Ο θρύλος της Τσέλσι, Τζον Τέρι επέστρεψε στο σύλλογο και ανέλαβε εκ νέου τη θέση του στην ακαδημία της ομάδας.

Ο Τζον Τέρι επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, Τσέλσι και αναλαμβάνει ξανά το πόστο του στις ακαδημίες του συλλόγου. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο θρύλος της Τσέλσι, Τζον Τέρι, δεν έμεινε για πολύ καιρό εκτός από την ομάδα των «μπλε» αφού ανακοίνωσε την επιστροφή του. Ο Άγγλος πρώην κεντρικός αμυντικός κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι επέστρεψε στο σύλλογο και στο πόστο που είχε και νωρίτερα στις ακαδημίες του συλλόγου. Το μήνυμα του ήταν το εξής: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου και δουλεύω στην Ακαδημία».

Ο Τέρι είχε θέση στην ακαδημία της Τσέλσι από τον Ιανουάριο του 2022 ωστόσο τον περασμένο Απρίλιο αποχώρησε για να ενταχθεί στο επιτελείο του Ντιν Σμιθ που είχε διοριστεί από τη Λέστερ. Τελικά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις «αλεπούδες» στην Premier League και έτσι ο Άγγλος επέστρεψε στην Τσέλσι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τέρι ήταν βοηθό του Σμιθ και στην Άστον Βίλα.

Ως ποδοσφαιριστής ο Τέρι πραγματοποίησε 715 συμμετοχές με την Τσέλσι και κατέγραψε 67 γκολ και 27 ασίστ. Επίσης κατέκτησε 17 τρόπαια με κορυφαία επιτυχία το Champions League το 2012.

Οι περισσότεροι οπαδοί των «μπλε» δέχθηκαν με χαρά την επιστροφή του Τέρι στην ομάδα. Κάποια σχόλια που αναρτήθηκαν ήταν τα εξής:

«Χαίρομαι που το ακούω, ο παλιός μας αρχηγός. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στον νέο σου ρόλο».

«Η Τσέλσι πήρε μια σοφή απόφαση να φέρει πίσω τον Τέρι».

«Η αφοσίωσή του και το πάθος του για τον σύλλογο θα έχουν σίγουρα θετικό αντίκτυπο στην Ακαδημία».

«Ο Τζον Τέρι είναι η Τσέλσι».

Κάποιος άλλος βέβαια είναι κάπως απαισιόδοξος αφού θεωρεί πως ο Τέρι θα αντικαταστήσει τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο πριν την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής της Premier League. «Ο Τζον Τέρι θα αντικαταστήσει τον Ποτς πριν από την 25η αγωνιστική, για να βοηθήσει την Τσέλσι να βγει από τη 17η θέση του πίνακα. Αυτό είναι το σενάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.