«Ο Τερίμ πρέπει να φύγει μόνος του αν δεν τον απολύσει ο Αλαφούζος - Διέλυσε τα αποδυτήρια»

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

«Ο Τερίμ πρέπει να φύγει μόνος του αν δεν τον απολύσει ο Αλαφούζος - Διέλυσε τα αποδυτήρια»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:35 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:10 - 17.05.2024

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε για τον Φατίχ Τερίμ και τα πεπραγμένα του στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου σχολίασε με καυστικό τρόπο την παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού!

Μιλώντας στο Metropolis 95.5, ο βετεράνος τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» στάθηκε στην απογοήτευση που αισθάνεται ο κόσμος της ομάδας μετά τα τελευταία αποτελέσματα, ενώ δεν παρέλειψε να πάρει θέση για το μέλλον του Τούρκου τεχνικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχει πολύ στεναχώρια, περιμέναμε αλλιώς τον Παναθηναϊκό και αλλιώς μας βγήκε. Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα αλλά πρέπει να βοηθήσουνε και οι άλλοι. Μόνος του δεν μπορεί, το μόνο που του έχει μείνει είναι ο τελικός του Κυπέλλου που μέχρι να φτάσει η ημερομηνία θα περάσει έναν Γολγοθά ο Παναθηναϊκός, γιατί τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι εις βάρος του από άποψη ψυχολογίας και κόσμου. Ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού αισθάνεται μια πολύ μεγάλη απογοήτευση και δεν ξέρω πως μπορεί να επανέλθει

Εκ των πραγμάτων ο Τούρκος πρέπει να φύγει, αν δεν τον απολύσει ο Αλαφούζος θα πρέπει να φύγει από μόνος του, να δηλώσει κώλυμα και να φύγει! Ο κόσμος έχει απογοητευτεί, του έχουν δώσει πολλά περιθώρια να φτιάξει την ομάδα, ήταν τυχερός και πήρε δυο θετικά αποτελέσματα. Αλλά γενικά όλες του οι κινήσεις ήταν αντιποδοσφαιρικές.

Ο Γιοβάνοβιτς για μένα και για πολύ κόσμο είχε φτάσει ταβάνι. Δεν είχε το τσακ που θα έπρεπε στα τελευταία παιχνίδια για να πάρει το πρωτάθλημα πέρυσι. Μην ξεχνάμε ότι ήταν 8 βαθμούς μπροστά και έχασε τα τελευταία παιχνίδια. Ο τρόπος που έφυγε ήταν κακός, αυτό βαραίνει το Αλαφούζο. Αλλά με τον ερχομό του Τούρκου δεν συμφωνούσα από την αρχή. Ήταν ένας καλός μάνατζερ την εποχή του 71-72, πρόσφερε στο τουρκικό ποδόσφαιρο, αλλά τώρα δεν μπορεί να προσφέρει. Πρέπει να το καταλάβει ο ίδιος και να παραιτηθεί.

«Μπηχτή» του Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε χωρίς παίκτες, αν είχαμε περισσότερους μπορεί να παίρναμε πρωτάθλημα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:49 - 02.05.2024

«Μπηχτή» του Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε χωρίς παίκτες, αν είχαμε περισσότερους μπορεί να παίρναμε πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε, άφησε να εννοηθεί πως η επιλογή του Γιοβάνοβιτς πιθανόν να στέρησε από τον Παναθηναϊκό το περσινό πρωτάθλημα.

Το θέμα είναι ποιον θα βρει υπηρεσιακό γιατί σε αυτή την φάση όποιον και να πάρει, θα τον κάψει και δεν θα μπορέσει να φτιάξει τον Παναθηναϊκό των επόμενων ετών. Θα πρέπει να βρει κάποιον που θα είναι τύποις στον πάγκο ή να στείλει κάποιον από τις ακαδημίες που μπορεί να κρατήσει σε ένα επίπεδο τους ποδοσφαιριστές. Το πολύ καλό που είχε κάνει ο Γιοβάνοβιτς ήταν τα αποδυτήρια. Το πολύ κακό που έκανε ο Τούρκος είναι ότι διέλυσε τα αποδυτήρια».