Τερίμ: «Στο κέντρο της άμυνας σκεφτόμαστε μία μεταγραφή, ο καλός παίκτης παίζει παντού»

Τερίμ: «Στο κέντρο της άμυνας σκεφτόμαστε μία μεταγραφή, ο καλός παίκτης παίζει παντού»

Sportal newsroom 16:15 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 29.12.2023

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ κατά τη παρουσίασή του αναφέρθηκε για το αν θα υπάρχει εξέλιξη για τον στόπερ.

Στην Εθνική Πινακοθήκη το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος προπονητής κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του θέλησε να αναφερθεί για το αν θα υπάρχει εξέλιξη για τον στόπερ.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Στο κέντρο της άμυνας σκεφτόμαστε μία μεταγραφή και ο τραυματισμός του Μάγκνουσον θα κρατήσει πολύ καιρό. Για το σύστημα, αν μπορώ να το λύσω μέσα από την ομάδα, θα δω τις δυνατότητές μας και θα το κάνω. Έχω μία φιλοσοφία, ο καλός παίκτης παίζει παντού. Και υπάρχουν πολλοί παίκτες που τους άλλα θέση και πέτυχαν πολλά.  

Για παράδειγμα ο Άλμπερτ Ριέρα, ήταν αριστερός εξτρέμ και τον βάλαμε μπακ. Όμως άμα δούμε ότι δεν μπορούμε να βρούμε μία λύση μέσα από την ομάδα, θα αντιδράσουμε πολύ γρήγορα και θα βρούμε λύση. Γιατί μέσα σε 20-25 μέρες θα δώσουμε πολύ κρίσιμους αγώνες. Πάντα προσπαθούμε να πάμε πιο μπροστά οπότε δουλεύουμε μέρα-νύχτα για να το λύσουμε».