Τερζής: «Είναι άσχημο και άδικο αυτό που έγινε σήμερα»

Τερζής: «Είναι άσχημο και άδικο αυτό που έγινε σήμερα»

Κώστας Τσιακλής • 00:03 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Τόλης Τερζής μίλησε μετά τον αποκλεισμό του Άρη και είπε πως είναι άσχημο και άδικο αυτό που έγινε σήμερα. Επιπλέον σχολίασε το περιστατικό που έγινε στο τέλος αλλά και τη μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Άρης πάλεψε όμως δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου και αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι (2-1 κανονική διάρκεια και παράταση). Ο Τόλης Τερζής μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και είπε πως είναι άσχημο και άδικο αυτό που έγινε σήμερα. Επιπλέον σχολίασε το περιστατικό που έγινε στο τέλος αλλά και τη μεταγραφική ενίσχυση.

Για το ματς είπε τα εξής: «Είναι άσχημο και άδικο αυτό που έγινε σήμερα. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Μια λάθος κάλυψη και ήρθε το γκολ στο 85’ ενώ το παιχνίδι πήγαινε εκεί που θέλαμε. Ξέραμε ποιότητα του αντιπάλου αλλά είχαμε τον τρόπο και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε κάνοντας ευκαιρίες και ελέγχοντας τον ρυθμό. Και στην παράταση θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει καθώς είχαμε όλες τις ευκαιρίες. Δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα αλλά συνεχίσαμε. Δυστυχώς αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Μια λάθος κάλυψη δεν διαγράφει την προσπάθεια που κάναμε και στα δύο παιχνίδια. 

Για το περιστατικό στο τέλος του ματς: «Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν κοντά μας αλλά και κάτι ακόμη. Εμείς είμαστε εδώ για να αποτρέπουμε τη βία και όχι να την παρακινούμε. Είναι ντροπή για έναν τεράστιο σύλλογο με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν στους αντιπάλους φιλάθλους και να κάνουν χειρονομίες. Δεν έχεις καμιά δουλειά να πας και να κάνεις χειρονομίες και μπράβο στους οπαδούς μας που κρατήθηκαν. Είμαστε μια ομάδα που στεκόμαστε έμπρακτα κατά της βίας και προσπαθούμε να την αποτρέπουμε. Ντροπή γι’ αυτό που έγινε».

Για τις μακρινές μπαλιές της Ντιναμό που έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του: «Στα πρώτα είκοσι λεπτά, επειδή ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση δεν παίξαμε την μπάλα αλλά προσπαθήσαμε να τη μεταφέρουμε κατευθείαν στον Μορόν. Στη συνέχεια κοιτάξαμε να διεκδικήσουμε το γκολ. Πέρασαν μερικές πάσες αλλά δεν μας προβλημάτισαν. Μόνο στο 85’ δεν έγινε, στις υπόλοιπες είχαμε κάλυψη. Εκεί είχαμε αργή αντίδραση». 

Για την αλλαγή του Νταρίντα: «Ο Νταρίντα ζήτησε αλλαγή. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια είδα κατεβασμένα κεφάλια και είπα στα παιδιά ότι είναι άδικο αυτό που έγινε αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Τέλος ο Τερζής σχολίασε το αν θα υπάρξει τυχόν μεταγραφική ενίσχυση: «Σήμερα παίξαμε χωρίς τους αρχηγούς μας. Την απουσία του Μπράμπετς προσπάθησε να την καλύψει ο Οντουμπάτζο και τα πήγε καλά. Ο Λευτέρης προσπάθησε για το καλύτερο γι’ αυτή του Κουέστα. Έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο γι’ αυτά που χρειάζεται να κάνουμε κι έχουμε ένα πλάνο για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Μπράμπετς και Κουέστα είναι οι στυλοβάτες της ομάδας. Παρόλο αυτά τα παιδιά που έπαιξαν τα παιχνίδια με τη Ντινάμο προσπάθησαν και τα έδωσαν όλα. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις σε κάποιες θέσεις και θα προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε».