Τερζής: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Τόλης Τερζής

i

©Intime

Τερζής: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:29 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:31 - 21.08.2023

Ο Τόλης Τερζής μίλησε στη κάμερα της COSMOTE TV για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στα αμυντικά προβλήματα των «κιτρινόμαυρων».

Σε ένα εκπληκτικό ματς στο «Γεντί Κουλέ» με πέντε γκολ, ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 κόντρα στον Άρη, που νωρίτερα είχε επιστρέψει από το εις βάρος του 2-0, στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. 

Ο Νέιρα στο 90+1' ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους Κρητικούς και ενώ ο Άρης είχε επιστρέψει από το 2-0 στο 2-2. Ο Ντίκο στο 17' έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ, ενώ ο Τοράρινσον διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 38'. Στη συνέχεια ο Μορόν (πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη) είχε την απάντηση για τους φιλοξενούμενους στο 41', ενώ ο Φαμπιάνο έφερε απόλυτη ισορροπία στο 64', σε μία φάση που χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR. 

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής μίλησε στη κάμερα της για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στα αμυντικά προβλήματα των «κιτρινόμαυρων». 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής: 

«Μας αδικεί το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας του αγώνα αλλά και των ευκαιριών που είχαμε. Εκεί που πήγαμε να κάνουμε το 2-3 και τη νίκη, κόντρα στη ροή του αγώνα και στις καθυστερήσεις δεχθήκαμε το γκολ κι ενώ νωρίτερα τα παιδιά είχαν βρει το σθένος για να επιστρέψουμε παρά την κούραση. Στο τέλος προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά φάγαμε το γκολ στην κόντρα».

Ερωτηθείς για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του και για το ότι είναι ευάλωτη στις βαθιές μπαλιές του αντιπάλου, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Το γκολ στο Βουκουρέστι προήλθε από μια λάθος κάλυψη από έναν ξεκούραστο παίκτη, τον Ματαρίτα. Στο σημερινό παιχνίδι, ξεκινήσαμε και προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά τον ΟΦΗ αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς να κάνει φάση ο αντίπαλος. Έγινε η μεγάλη πάσα και δεν είχαμε γρήγορη κάλυψη. Ο ΟΦΗ πάτησε δύο φορές στην περιοχή και σημείωσε δύο γκολ».